Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Кам'яний Гість Ти скажи мені, друже.. 12.62 Mb
Кам'яний Гість Під плач гітари моєї 8.39 Mb
Кам'яний Гість Знову день 11.01 Mb
Кам'яний Гість Якщо бачиш 8.39 Mb
Кам'яний Гість The Conversation 5,73 Mb
Кам'яний Гість Кувала зозулень 11,67 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / Кам'яний Гість / «Кам`яний Гість» розпочинає «Рок-відродження»

Київський гурт «Кам’яний Гість» розпочинає роботу над новим проектом «Рок-відродження», у якому пісні легенд світової рок-музики, таких як «TheDoors», «PinkFloyd», «TheBeatles», «Jethro Tull» та ін., зазвучать українською мовою.

Юрій Верес – лідер гурту «Кам’яний Гість»: «Цей проект – давня мрія нашого гурту. Нарешті ми маємо можливість реалізувати задумане. Справа у тому, що слухаючи улюблені англомовні пісні, ми часто навіть не замислюємося над їх змістом і сприймаємо вокальну партію виключно як музичну. Ми навіть не здогадуємося які вражаючі слова у цих пісень. Під час перекладу буває, що мурашки по шкірі пробігають. Ми намагаємося відчути пісню, а потім, виходячи з ритмічних обмежень, вдягнути її в український костюм. Оскільки українська мова має своєрідну мелодійну форму, пісні звучать зовсім по-новому. Щодо аранжувань, – деякі пісні будуть дуже подібні оригінальним версіям, а деякі упізнаються лише за гармонією».

Презентація «Рок-відродження» відбудеться у липні 2012 року в одному з столичних клубів. Проект складатиметься з 12 пісень, які згодом будуть оформлені в окрему платівку.

Першу пісню з проекту «Рок-відродження» можна буде почути 20 березня у клубі «Бочка Хмільна» (вул. Богдана Хмельницького, 3-Б 1) на сольному концерті гурту «Кам’яний Гість». Це буде відома пісня гурту «The Doors»  –  «People  are strange».

Детальніше ознайомитися з творчістю «Кам’яного Гостя» можна на офіційному сайті гурту: http://www.kg.org.ua

 
 

Додав stoneguest 12 березня 2012

Про автора

Група \"Камінний Гість\" утворилася навесні 1998 року в Києві. К.Г. багато виступає, організовує концерти, працює в студії. Музиканти постійно експериментують зі стилістикою і звучанням.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска