Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Харківський літературний музей / 20-річний Ювілей літературного об`єднання "Червона фіра"

Цього року виповнюється 20 років від часу постання літературно мистецького об’єднання «Червона Фіра» – поетичного угруповання, що на практиці довело тезу про відродження України, яке почнеться зі Сходу, і сформувало в Харкові нове творче середовище, наслідки чого відчутні ще й до сьогодні.

Колискою неочікуваної дитини буремних дев’яностих стало улюблене місто над Лопанню, а перші кроки зроблено в благословенних стінах Харківського літературного музею.

Тож із нагоди ювілейної дати Літмузей запрошує на широкомасштабне відзначення дня народження ЧФ!

17 квітня – урочисте відкриття виставки «Їхала шляхом “Червона фіра”»: ексклюзивні фото, документи, збірки та часописи, читання від живих експонатів. Твоє ім’я також може опинитися в архівах Літмузею, якщо у тебе вдома зберігся унікальний примірник «червонофірівського» самвидаву!

Завершиться відкриття грандіозним аукціоном, де будуть представлені меморіальні речі учасників ЧФ, а також особливо причетних.

26 квітня – урочисте закриття виставки, літературна прогулянка Харковом, відпочинок у місцях бойової слави, автографи-графіті, джин-тонік, круглий стіл у «Книгарні Є» на тему: «“Червона фіра” та феномен дев’яностих: тенденції розвитку сучасної української літератури»

Якщо ви хочете, щоб святкування стали більш широкомасштабними (музичний супровід, вихід друком тез учасників круглого столу тощо), підтвердіть своє бажання благодійним внеском за реквізитами:

Отримувач: КУК «Харківський літературний музей» 61002 м. Харків вул. Фрунзе, 6

Код ЄДРПОУ: 24674418 МФО 851011 р/р 35425003002513 в ГУДКСУ у м. Харкові Харківської обл.

Призначення платежу: «Благодійний внесок на потреби музею» (із зазначенням прізвища, імені та по батькові платника)

Контакти: тел. (057) 706-25-79, 706-25-81

litmuzey@ukr.net

http://www.facebook.com/groups/lit.museum

 
 

Додав Chyzh 15 березня 2012

Про автора

Наша адреса: м. Харків, вул.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска