Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Димна суміш Згадуй Бійся Плач і Зви (2009 р.) 8,55 Mb
Димна суміш Хіппі (2008 р.) 1,30 Mb
Димна суміш Психоделічні краї (2008 р.) 4.09 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Димна суміш / Димна Суміш оголосила про розпад. Ми не згодні миритися з ситуацією у нашій країні

Український гурт Димна Суміш, заснований у 1998 році, припинив своє існування, оскільки не готовий більше "миритися з ситуацією у нашій країні - коли культура на останньому місці, а натомість панує суцільна політика, зомбування, соціальні експерименти та лагідний тоталітаризм".

"Припинення діяльності групи Димна Суміш ніяк не пов'язане із Сашиним від'їздом. Так чи інакше ми б зупинилися", - повідомили музиканти на своїй сторінці у Facebook.

"Ми вкрай не згодні миритися з ситуацією у нашій країні - коли культура на останньому місці, а натомість панує суцільна політика, зомбування, соціальні експерименти і легкий тоталітаризм. Кожна людина та організація повинна розвиватися і рости, йдучи обраним шляхом. На жаль, ми втомилися чинити опір обставинам, які не дають нам адекватно розвиватися на рідній землі. Тому Димна Суміш свідомо входить у стан заморозки на невизначений термін", - сказано в заяві колективу.

"Ми у відмінній формі, у нас більше 20 нових пісень, але нуль бажання оприлюднити їх і продовжувати існувати у сумнівній системі так званого шоу-бізнесу країн СНД. Найближчим часом Димна Суміш викладе три україномовних треки, які разом із піснею Птах складуть обіцяне ЕР Ті Чі Я. Що стосується музики - звісно, кожен із нас буде займатися справою свого життя якомога довше, аж до самої смерті", - заявили музиканти.

"Тому побачимося в іншому часі, за інших обставин", - зазначили учасники групи.

Димна Суміш була заснована 3 грудня 1998 року у місті Чернігові і на сьогоднішній день є однією з найпопулярніших альтернативних груп України. Історія групи Димна Суміш почалася з виступу на Червоній Руті-99. Після цього група поступово набирала обертів, виступаючи на фестивальних та клубних майданчиках України.

Свій перший альбом, який отримав назву Ти живий, Димна Суміш випустила влітку 2005 року. Альбом записали просто під час живого виступу. До запису другого альбому - У Країні Ілюзій хлопці теж підійшли нестандартно. Музиканти повернулися до технології стерео-запису, із якої починався рок. Дві години живої гри у студії. Чотири музиканти. Чотири мікрофони. Крім звичайних інструментів, на платівці можна почути терменвокс та ситар.

15 травня 2009 року Димна Суміш випустила свій третій альбом, який музиканти так і назвали - Димна Суміш.

Учасники групи - вегетаріанці. Вони відкрито висловлюють свою позицію проти насильства, вживання наркотиків та алкоголю, бажаючи донести слухачам своєю музикою і текстами пісень життєві цінності. Переможці фестивалів Червона Рута (Україна), Перлини Сезону (Україна), Доски (Москва), Woodstock (Польща).

Нагадаємо, що у 2010 році Димна Суміш відіграла незвичайний концерт - музиканти безкоштовно виступили у вітрині київського магазину.

Корреспондент.net

 
 

Додав Chyzh 10 квітня 2012

Про автора

Заснована 3 грудня 1998 року в місті Чернігові, група 'Димна Суміш' сьогодні є однію з найкращих альтернативних команд України. Музика гурту – це суміш справжнього року, гранжу, хард-кору, панку та психоделіки.

 

Коментарi

12 квітня 2012

"Назло кандуктару - куплю білєт, пайду пішком"(с)

:)

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска