Увійти · Зареєструватися
 
Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Наталка Дев'ятко / Українське фентезі пишуть у Дніпропетровську

На Львівському міжнародному дитячому фестивалі відбулася презентація другої частини фентезійно-пригодницької трилогії дніпропетровської письменниці Наталії Дев’ятко "Скарби Примарних островів" – "Кохана Пустельного Вітру".

Це нетипове українське фентезі, пронизане прагненням до свободи й антиімперськими ідеями, не зрадило своєму чарівному казковому антуражу і цього разу. На дитячому книжковому форумі можна було зустрітися не лише з піратськими капітанами, які теж, як виявилось, люблять читати книжки, але і зі справжньою Сарконською принцесою, чия столиця нині загублена серед пустелі, куди привів шлях головних героїв книги.

Морськими просторами, піщаними і крижаними пустелями, нескінченними шляхами безкрайої Імперії, через високі гори і страхітливі підземелля подорожують уже знайомі герої. Дорослішають читачі – змінюється і сама книга. Попереду багато захопливих пригод!

Трохи раніше перша частина трилогії "Карта і компас" увійшла до десятки всеукраїнського читацького рейтингу "Читають всі" і довгого списку літературної премії "Великий Їжак".

На книгу були зроблені бук-трейлер - budny.te.ua/skarby-prymarnyh-ostroviv-buk-treiler/ і фан-трейлер - youtu.be/8ksYf7KAP-s

Придбати книгу можна у магазині-складі на вул. Фрунзе (вул. Вокзальна, 5), Культурному центрі Арт-Вертеп (вул. Красная, 11), книгарнях "У Гобліна" і "Скорпіон", книгарні, що на вул. Леніна, б.11 (підземний поверх з картами) та інших книгарнях міста Дніпропетровська.

Gorod.dp.ua - міський сайт

 
 

Додав Chyzh 30 квітня 2012

Про автора

Дев’ятко Наталія Володимирівна народилася 11 січня 1983 р. у м. Дніпропетровську. Закінчила Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара (факультет Систем і засобів масової комунікації).

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска