Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Stepan i Meduza Populyarnaya 4.85 Mb
Stepan i Meduza Diskoteka 9.04 Mb
Потік Афіші MP3 Інформація

Автори / Stepan i Meduza / Дебютний альбом Stepan i Meduza «Bludnitsa» виходить через тиждень!

 

Нарешті арт-рок-гурманів STEPAN i MEDUZA можна буде слухати на replay цілим альбомом! Дебютна«Bludnitsa» виходить 15 травня у digital-форматі на лейблі «XXX Waves». Вона повністю про Київ, про нашу трохи «заблудлу» столицю, за блиском пустих прикрас і розпусної вдачі якої приховано, як віриться, ще щось справжнє і прекрасне.

«Bludnitsa» буде зрозуміла кожній молодій людині, яку більше за все в житті хвилюють дві речі: любов і де-б погуляти. «Надеемся, он придётся по нраву максимально широкой аудитории, но ставка производилась на интеллектуально-активную часть общества в первую очередь,» − підтверджує Саша Бурков, голос і вуса STEPAN i MEDUZA

Колоритна київська тусовка, з якої виросли хлопці зі своєю запальною творчістю вже встигла почути усі пісні на концертах. Але гурт не став демонструвати в альбомі концертне звучання – запис виявився значно насиченішим і атмосфернішим, роздобути який тепер – справа честі кожного киянина і не тільки. Особливо пісню «Tanya», що стала блукати інтернетом у непривабливій якості набагато раніше, ніж була записана студійна версія – перші промені слави, а фанати вже не дрімають!

Герої та образи пісень «Bludnitsa» частково вигадані, але переважно це реальні люди і події. Роль оповідача захоплюючих історій виконає музика – їй і карти до рук: 15 травня, у вівторок, у всіх улюблених вами digital-магазинах!

 

Про «Bludnitsa» від експертів:

«Группа, которая имела все шансы доплыть до статуса локальной звезды течений ню-диско. Но оттолкнувшись от бортика в бассейне гаражного рока, психоделии 60-х и панка 70-х, Stepan I Meduzaпревратили свой заплыв в пляжную вечеринку, из тех, которые сулят тяжелые последствия на утро. «Bludnitsа» –  это громкий и нервный альбом, в котором всплывает «Ihtiandr» и прочие истории о молодых илегкомысленных киевлянах, способных на продолжительные судорожные танцы до рассвета.»

Вадим Куліков (музичний оглядач, редактор журналу «ШО»)

 

«Отмечу интересные гармонические решения – сложные для восприятия, но заставляющие вслушиваться и следить за движением аккордов, а это немаловажно для людей думающих и анализирующих музыку. Все треки в альбоме очень энергичные и плотные. Есть текстовая нагрузка. Группу не будешь слушать перед сном:), но как я понимаю они этого и не хотят. Свежее переплетение электроники и гитарного рока очень радует – этого не хватает украинской сцене.»

Денис Левченко («Бумбокс»)

 

«Як на українське – кльово. Черпніть сміливості і авантюризму для звуку, і п***ц!!! Все зарухається навколо ще більше.»

Кузьма Скрябін

 
 

Додав Настічка 08 травня 2012

Про автора

трио. киевский арт-рок. Бурков Александр - электрогитара, бас-гитара, пение. Рыбников Константин - электропианино, эффекты. Машкин Дмитрий - барабанная установка, эффекты.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска