Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Етнодуховний фестиваль Обнова / 14 травня в ефірі Радіопрес етнодуховний фестиваль «Обнова»

 

19 травня у м. Вишневому біля Києва відбудеться молодіжний етнодуховний фестиваль «Обнова». Фестиваль має на меті через українську музику та народні звичаї і традиції, духовну обрядовість та сучасну культуру, популяризувати серед молоді українську культуру. Фестиваль «Обнова» у Вишневому триватиме один день. У програмі фестивалю: екуменічна молитваза українську молодь, виступи професійних виконавців, виставка-продаж виробів народних майстрів, дитячий майданчик, мистецькі майстер-класи. У фестивалі візьмуть участь популярні виконавців та гурти. Зокрема Тарас Чубай, Марічка Бурмака та гурт «ТаРУТА».

Запрошуємо пресу до передачі "Радіопрес: ефір для преси" 14 травня за такими формами співпраці:

1. Акредитація з безпосередньою присутністю у студії. Кількість місць обмежена, перевага надаватиметься великим виданням і телеканалам.

2. Акредитація для телефонного зв'язку. Журналіст матиме можливість поставити своє запитання по телефону, для чого в заявці має вказати номер, за яким оператор прямого ефіру зможе йому подзвонити.

3. Мейл-акредитація. Журналіст надсилає своє запитання, яке озвучить модератор прес-конференції.

По закінченні прес-конференції акредитованим журналістам надаватиметься запис конференції. Посилання в матеріалах на Радіо "Промінь" та Інформаційну агенцію культурних індустрій обов'язкові. 

Акредитація на прес-конференцію здійснюється за телефоном 044 227 86 92, або за електронною адресою pressa@promin.fm.

 
 

Додав oleenkka 12 травня 2012

Про автора

.

Автори пов'язані с новиною

Тарас Чубай , Марія Бурмака , ТаРута

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска