Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Статті Інформація

Автори / Історико-культорологічний фестиваль «Мамай-fest» / Симпозіум "Запорозьке козацтво в історико-культурних вимірах"

Дніпродзержинська міська Рада спільно з Музеєм історії м. Дніпродзержинська, історичним факультетом Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара та  Дніпродзержинським державним технічним університетом 1 червня 2012 р. проводять симпозіум «Запорозьке козацтво в історико-культурних вимірах» у рамках історико-культурологічного фестивалю «Мамай-фест».

Робота симпозіуму  планується за такими напрямами:

  • Господарське та духовне освоєння Придніпровського краю.
  • Соціокультурний розвиток Придніпров’я як важлива складова відродження України.
  • Козак Мамай в українському образотворчому мистецтві.

Для участі у симпозіумі просимо до 25 травня 2012 р. надіслати заявки та тексти доповідей (повідомлень) електронною поштою та один примірник роздрукований. Обсяг тексту 8 – 10 сторінок набраного в редакторі Wordу вигляді комп’ютерного файлу формату doc. Відомості про автора обов’язково.

За підсумками симпозіуму планується видання збірки статей. На початку статті подається УДК, ініціали та прізвище, назва закладу (курсив), назва статті (великими літерами), анотації і ключові слова (українською, російською, англійською мовами). Посилання на джерела та літературу робити у тексті у квадратних дужках [1, с. 5; або 2, арк. 15]., відповідно до списку використаних джерел та літератури, що формується за абеткою як бібліографічні посилання наприкінці тексту. Шифр Times New Roman, розмір 14, міжрядковий інтервал 1,5. Поля – усі по 2 см.

Матеріали надсилати за адресою:
м. Дніпродзержинськ, пр. Леніна, 39.
Музей історії міста, Булановій Н. М.
тел.: 3-11-10,
e-mail: bulanova-natalia@rambler.ru

 

Оргкомітет фестивалю

 
 

Додав ceny bab 21 травня 2012

Про автора

Основне творче завдання фестивалю – козак Мамай, який глибоко захований у кожній українській душі, інтерпретація цього першотвору у різних жанрах та варіантах для створення українського простору.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска