Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль "Соседний мир" / Двері у "Соседний мир" відчиняються!

Щороку на сонячному узбережжі Криму проходить унікальна і атмосферна подія - фестиваль «Соседний МИР». І цього року «Соседний МИР» відзначає своє П'ятиріччя! Ми пропонуємо вам залишити запорошені і задушливі міста і відправитися на Чорне Море в славне місто Керч, щоб відпочити і набратися найяскравіших вражень.

27, 28, 29 липня поруч з містом Керч відбудеться неймовірне: двері в «Сусідній МИР» відкриються, і весь колір актуальної культури постане перед вами у всій пишності. Музика і цікаві арт-об'єкти, авторські фотовиставки та нічні кінопокази, жаркі літературні читання та театральні перформанси, унікальна ярмарок хендмейду та акустичні ночі, екстремальний спорт, майстер-класи та вогняне шоу! Вся ця святкова феєрія розквітне на кращому міському пляжі з сонячним ім'ям «SunDali».

Цього року привітати фестиваль приїдуть музиканти з Росії, Україні та Білорусі. І таке музичне «єднання» правильне! Сусідні країни зустрічаються в «сусідньому» світі!

 Вже заявлені: кращий фристайлер всіх часів і народів Noize MС, кабаре-бенд «Серебряная Свадьба», категорично налаштований Ляпис Трубецкой і не менш категоричний Валентин Стрикало, ex-учасник групи «П'ятниця» - Сергій Бабкін, гострослови ILWT і легендарний GUF, всенародно улюблений оркестр МПТРІ на чолі з Олександром Конвісером і рок-діва Louna, витончені «Pur: Pur» і київські естети Bahroma, чутливі Alai Oli і true-банда 7000 $, атмосферні «Торба-на-Кручі» і аксакали вітчизняної альтернативи - гурту «Слот» і «Tracktor Bowling ». Вся музична палітра постане перед вами за три фестивальні дні!

Не обійдеться і без молодих і зухвалих музичних відкриттів і нічних діджей-сетів! Кожного тижня на сайті фестивалю www.sosedniymir.ru з'являються все нові і нові подробиці. Збирайте друзів і сусідів! Їдемо на море!

 
 

Додав Дарка 21 червня 2012

Про автора

Фестиваль музыки и актуального искусства «Соседний МИР» — международный open-air, сочетающий в себе отдых на море, cовременную качественную музыку, видео- и арт-искусство, разнообразные развлечения, который в 2011 году будет проходить уже в 4 раз.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска