Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / WELCOME TO UKRAINE / Виставка сучасного українського мистецтва WELCOME TO UKRAINE

Виставка сучасного українського мистецтва WELCOME TO UKRAINE відкрилася в Лондоні.

Виставка була запланована на 2 тижні, але так багато виявилося бажаючих її побачити, що організатори вирішили продовжити експозицію до 7-го липня.

Затишна львівська вуличка після дощу й зимовий спокій рівнин – такою показує Україну у своїх акварельних роботах Віталій Коновал. Привітні ліси й галявини чернівецької області зображені на полотнах Оксани Мартинюк. Таємниці Карпат заховані у фотографіях Наталії Любінецької. Мирослава Козіцька показала зелені сільські простори Рівненської області. Скільки британців знають про те, що в Україні збереглася чи не найбільша кількість стародавніх замків (фото Анатолія Джиґира)? На що здатні українські народні мисткині, можна побачити у вишитих роботах Ірини Суліковської. Народну українську загадку «Сивий віл випив води повен двір» розгадала у своїй роботі Леся Кара-Коця, де вона майстерно використала акрилові фарби та справжнє срібло на полотні. Давні традиції та сучасну олійну техніку поєднала у своїх роботах Любов Сенчук. Україну з більш екпериментального боку показали київські фотографи Марія Бусигіна та Володимир Харченко. Також представлені роботи Сергія Березяка, Івана Поліщука, Ігора Калініна та ін.

Близько 40 робіт були привезені з України британської галереєю Happenstance  спеціально для цієї виставки, щоб ознайомити британських поціновувачів мистецтва з нашою країною у такий важливий для неї період, коли там проходив футбольний чемпіонат Євро 2012.

Така експозиція розгорнулася в галереї Союзу українців у Великій Британії на вул. Лінден Ґарденз 49, що біля Ноттін Хілл Ґейт на південному заході Лондона. Виставка триває до 7-го липня 2012р.

 
 

Додав nady 03 липня 2012

Про автора

Виставка сучасного українського мистецтва в Лондоні.. "Виставка відбувається саме в цей важливий для України період, коли вона приймає чемпіонат з футболу Євро 2012, - повідомляє куратор Анастасія Попуола.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска