Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль «Андріївський Узвіз» / Фестиваль «Андріївський Узвіз» провів «творче коронарне шунтування» Києва

29-30 червня в Києві на Андріївському Узвозі пройшов однойменний міжнародний музичний фестиваль. Протягом двох днів на фестивалі відбулися концерти десяти груп і виконавців з України, Сербії, Казахстану та Молдови, в їх числі: «Asia Tengri», «Illaria», Сергій Підкаура, «GrozovSka Band», «Shopping Hour», Олександра Морозова, «Top Orkestra», «Groovers», «QARPA» та «Vexlarsky Orchestra».

Міжнародний музичний фестиваль «Андріївський Узвіз» презентував широкому загалу артистів, які дуже рідко виступають на відкритих майданчиках. Крім концертів популярних рок-виконавців у програмі фестивалю відбувся перфоменс, присвячений легендарному київському художнику Федору Тетяничу більш відомому, як Фріпулья.

«Якщо два століття тому Андріївський Узвіз був важливою артерією, що з'єднувала верхнє та нижнє місто, то тепер фестиваль «Андріївський Узвіз» можна вважати творчим коронарним шунтуванням Києва. Ми зробили спробу запропонувати широкій публіці продукт, який з одного боку добре затребуваний, але в той же час дуже рідко з'являється на відкритих концертних майданчиках. Музиканти, які беруть участь у фестивалі, в основному грають в клубах, і ось вперше «Андріївський Узвіз» зібрав їх разом і представив широкій публіці» - говорить Олена Грозовська - музичний продюсер фестивалю «Андріївський Узвіз». Музичний фестиваль «Андріївський Узвіз» став частиною великого однойменного міжнародного фестивалю мистецтв, в рамках якого відбудуться виставки фотографів і художників, а також аукціони та кінопокази. «На Андріївському Узвозі проблема заповнення простору є найактуальнішою. Реконструкції закінчуються і що далі? Андріївський Узвіз має достатньо міфів як київський Монмартр, або вулиця художників і музикантів, або вулиця творчості, але коли ми аналізуємо, а що ж сьогодні є реально, то виявляється, що галерей на Андріївському Узвозі всього лише три, творчих майстерень художників сьогодні практично немає, вуличні музиканти теж рідкість. Основна проблема в актуалізації творчого простору, і як раз музичний фестиваль «Андріївський Узвіз» є необхідним і вдалим кроком в цьому напрямку» - зазначив Віктор Хаматов - співголова громадської ради «Андріївський Узвіз».

 
 

Додав nady 04 липня 2012

Про автора

Фестиваль «Андріївський Узвіз» планується як щорічний міський захід, присвячений Києву, його традиціям, культурі, минулому та сучасності.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска