Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гайдамаки Меч Арея (2013 р.) 10.97 Mb
Гайдамаки Поки не кінчився дощ (2013 р.) 10.72 Mb
Гайдамаки Немає хліба - співай 9,56 Mb
Гайдамаки Z kolegami (Haydamaky&VooVoo, 2009 p.) 9,54 Mb
Гайдамаки Маланка (співає Маланка Леньо, 2007 р.) 4.17 Mb
Гайдамаки Ефір (2007 р.) 4,19 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гайдамаки / Kozak System «кліпують»

Ірена Карпа та Остап Ступка знялися у «Твоїй Порядності».


Після «розколу» гурту «Гайдамаки», у результаті якого Олександр Ярмола, хоч і виборов право залишити за собою назву групи, проте залишився сам і змушений був шукати нових музикантів, - екс-«Гайдамаки» переназвались у Kozak System і успішно продовжують подорож музичними стежками.

Днями «козаки» розпочали зйомки уже другого відео. Цього разу на пісню «Твоя Порядність», авторство тексту якої належить Дмитру Лазуткіну - епатажному поету, якого знають також як журналіста, спортивного коментатора та телеведучого на Першому Національному. Зйомки проходили у селі Гатному Київської області, у будинку друга музикантів гурту. А крісло режисера у новій відеороботі зайняв львів’янин Тарас Дронь з Nord Production. На головні ж ролі у кліпі затвердили не менш епатажних осіб, аніж автор слів пісні: зірку театральної сцени, народного артиста України Остапа Ступку та співачку з гурту Qarpa письменницю Ірену Карпу.

Відео “Твоя Порядність” - це історія про стосунки чоловіка та жінки, яка показує дві протилежні сторони своєї сутності. Вона здається цнотливою та порядною, коли вона разом зі своїм хлопцем. Та як тільки його немає поряд, бачимо її абсолютно іншою… Якою саме – дізнаємося незабаром...

На фото: З Іреною Карпою Kozak System заспівали у фан-зоні до Євро-2012 спільну пісню – кавер-версію хіта Smells like teens spirit культового гурту Nirvana.

Високий Замок

 
 

Додав nady 07 липня 2012

Про автора

З00 років тому схід Європи палав вогнем — народ йшов на народ і царство на царство. З цього вогню з‘явились гайдамаки — воїни давнини, лицарі та бешкетники з України.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска