Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Міжнародний фестиваль ТЕАТР. ЧЕХОВ. ЯЛТА / Подано понад 20 заявок на фестиваль «Театр. Чехов. Ялта»

Цього року на участь у фестивалі «ТЕАТР. ЧЕХОВ. ЯЛТА», який відбуватиметься з 11 по 17 вересня в Ялті, надійшло більше 20 заявок від театральних колективів з різних країн світу.


За даними організаторів, зокрема, заявки на участь у ювілейному фестивалі надійшли від театральних колективів Австралії, Бразилії, Єгипту, Ізраїлю, Ірану, Іспанії, Киргизії, Польщі, Росії, Саудівської Аравії, України, Уругваю, Франції та Чехії.

«Географія фестивалю щорічно розширюється. Це знаковий захід, який збирає учасників і глядачів з різних країн світу в Ялті», –підкреслили в оргкомітеті.


Гостей фестивалю чекають яскраві постановки, гала-вистави, творчі зустрічі і дискусії з відомими акторами, режисерами, театральними критиками, авторські творчі майстерні, прес-конференції, майстер-класи оригінальних сучасних методик сценічної майстерності і традиційна театральна вечірка.

 
 

Додав nady 09 серпня 2012

Про автора

Актуальный проект, идущий в ногу со временем, творческий симпозиум профессиональных коллективов, театров с конкурсным показом достижений в сценическом искусстве разных стран.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска