Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Фліт Однозначно (2008 р) 2,36 Mb
Фліт Критик (2006 р.) 3.68 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Фліт / «Фліт» презентував ювілейний кліп

Івано-Франківський рок-гурт «Фліт» порадував своїх шанувальників по всій Україні новим довгоочікуваним кліпом. 15 ювілейне відео було відзнято на сингл «Вихід є!», який увійде до наступного альбому гурту.  

Пісню, на яку музиканти вирішили зробити відео, обрали не випадково адже переконані, що вихід є з будь-якої, навіть найскладнішої ситуації. Як каже Андрій Марків, фронтмен групи «Фліт»: «Вихід є, і навіть деколи їх декілька, як то кажуть, навіть, якщо вас з'їли – у вас є два виходи!»

Сингл – дебют у співпраці гурту з івано-франківським журналістом Володимиром Гарматюком. Саме шеф-редактор новин місцевого телеканалу «3-я студія» став автором слів, а от музику традиційно створили самі музиканти. Записом та зведенням аудіо треку займався Юлій Гонський з Cezar Studio.

 Музичні критики, кажуть «Фліт» вкотре підтвердив реноме гурту з своїм неординарним музичним стилем, що поєднує в собі гітарний драйв, оригінальні мелодії та фольклорні мотиви. Хлопці творять по-справжньому запальну музично-енергетичну суміш, яку в народі вже давно охрестили "фольк-панк-роком.".

Що ж до самого кліпу, то робота над зйомкою відео тривала два знімальних дні: саму групу записували у приміщенні, а ось сюжетну лінію – у мальовничому районі поблизу річки Дністер. Для зйомок кліпу була задіяна команда Salut Studio, яка працювала і над попередніми відеороботами групи. Обрали саме пісню «Вихід є!» серед багатьох з нового альбому групи через те, що оптимізм музикантів просто не може залишити байдужими жодного, хто її почує.                                                          

«Вихід є» став дебютом і для Наталі Тінь та Ігора Мазура -  головних героїв кліпу. На переконання режисера кліпу Олени Кулик – краще  у музичних відео мати справу власне не з акторами, а просто з харизматичними людьми, які справді можуть переживати те, про що йдеться у відео, а не грати ці ролі.

Чи не вперше почути пісню можна було на одному з найбільших фестивалів України - "Франко Фесті". «Вихід є» одразу припав до душі прихильникам, про це свідчить хоча б факт, що за два тижні лише на офіційному каналі гурту в youtube кліп зібрав більше десяти тисяч переглядів.

До речі, музиканти зараз планують всеукраїнський тур в підтримку нового альбому, який  побачить світ уже восени.

http://www.youtube.com/user/flitband - офіційний канал гурту в YouTube
http://www.flit.net.ua/ - офіційний сайт гурту

 

 

 
 

Додав nady 22 серпня 2012

Про автора

Група «Фліт» (Україна, м. Івано-Франківськ). Мова виконання – українська. Склад: Михайло Копієвський – бас, бек-вокал; Володимир Новіков – вокал, гітара; Ігор Озарко – барабани;

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска