Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Куку-Шанель Найбільша твоя помилка (2011) 5,45 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / Куку-Шанель / 29 вересня «КУКУ - ШАНЕЛЬ» представить концерт з легким шармом золотого століття і радянського кінематографа

29 вересня о 19.00, у Дніпропетровську, в арт-центрі "Квартира" відбудеться концерт з легким шармом золотого століття і радянського кінематографа: авторський проект чуттєвої співачки Марії Кудрявцевої під назвою "Куку Шанель".

"Куку-Шанель" на крилах своєї музичної уяви, вдалося перемахнути разом майже через ціле століття і повернутися назад, в епоху чуттєвої і вічно хмільний європейської богеми 20-х років ХХ сторіччя. Їм стало нудно плисти за течією музичного мейнстріму нашого просоченого спрагою наживи часу. І вони попливли проти течії.

Минулої весни, буквально «зі старту», "??Куку-Шанель" феєрично заявив про себе сходу всеукраїнським туром. Виступив з концертом на одній з наймасштабніших і найпрестижніших сцен Києва в Кристал-холі. Завдяки інтернет-мережам, пісні Марії Кудрявцевої звучать в Америці, Голландії, Англії, Росії. Їх перекладають англійською і співають під гітару на кухнях з друзями.

Коли: 29 вересня 2012 року о 19.00
Місце: Дніпропетровськ, Арт-центр «Квартира», вул. Червона площа, 3 кв.1
Вхід: перші 30 квитків - 50 грн, наступні - 60 грн.

 
 

Додав nady 24 вересня 2012

Про автора

Куку-Шанель – авторський проект Марії Кудрявцевої («Божичі», «Сонцекльош»). Музика: лірико-іронічні пісні на тексти «мережевих» поетів.

Автори пов'язані с новиною

Арт-центр Квартира

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска