Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Піккардійська терція Гранули (кавер-версія пісні ТНМК, 2009 р.) 13,41 Mb
Піккардійська терція Sole Mio (2007 p.) 3.75 Mb
Піккардійська терція Moon River (2007 p.) 1.23 Mb
Піккардійська терція Шаляла (2003 р.) 7.65 Mb
Піккардійська терція Горіла сосна (2006 р.) 5.16 Mb
Піккардійська терція Santa Clause is coming to town 3,66 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Піккардійська терція / До 20-річчя «Піккардійської терції» пісні вокальної формації переспівали Бурмака, Табаков, Гудімов, «ТНМК», «ТІК»…

Вокальній формації «Піккардійська терція» - 20 років!

24 вересня 1992 року цей акапельний колектив уперше виступив на великій сцені. А рівно через два десятиліття від цього дня – 24 вересня 2012 року – «піккардійці» вийдуть на сцену Львівської опери зі своєю ювілейною програмою «20 років на сцені «Піккардійська терція» святкує з друзями».

У Львові святкова концертна програма, яка триватиме понад дві години, буде своєрідною пісенною мандрівкою 20-річною історією гурту. Володимир Якимець, Ярослав Нудик, Андрій Капраль, Богдан Богач, Роман Турянин і Андрій Шавала виконуватимуть як хіти «Старенький трамвай», «Пустельник», «Сад ангельських пісень», «Берег ріки», «Нехай…», так і зовсім нові пісні, яких ще ніхто не чув: написані вони у 2011-2012 роках. Разом із «піккардійцями» музикуватимуть барабанщик Ігор Лесько і перкусіоніст Іван Вощина. А підспівуватимуть шестірці голосистих хлопців Павло Табаков, Павло Гудімов, Олег Лихач, Лілія Ваврін, гурт «Орфей», Юрко Журавель із «Ot Vinta», Олег Собчук із «С.К.А.Й»… Усі ці артисти на один вечір стануть новими, сьомими, солістами «Піккардійської терції» - виконуватимуть сольні партії у хітах гурту.

До свого 20-річчя «Терція» підготувала меломанам й інші подарунки – випустила одразу три альбоми. Перший – mp3-збірка усіх десяти альбомів секстету, включаючи три перші, які на сьогодні є раритетами, оскільки усередині 1990-х виходили на аудіокасетах. Другий альбом, що вийшов до ювілею, - альбом-триб’ют: відомі українські артисти у власній манері переспівали пісні з репертуару «піккардійців». Цікаво, що деякі хіти переспівані в цій збірці у кількох інтерпретаціях: так Павло Табаков і Павло Гудімов заспівали ліричну «Нехай…», «Ot Vinta» і «ТНМК» - драйвовий «Берег ріки»… А третій новий альбом від «Піккардійської терції» - ексклюзивна, подарункова, подвійна вінілова платівка «20 пісень за 20 років». Вона вийшла обмеженим накладом і об’єднала 20 улюблених пісень самих учасників акапельного гурту.

Режисер ювілейних виступів «Піккардійської терції» - знаний продюсер та постановник Михайло Крупієвський. Він по-особливому подивився на кожен номер концертної програми. А нові сценічні костюми співакам пошила відома українська дизайнер Оксана Караванська, з якою колектив співпрацює не перший рік. У вбрання кожного з шести «піккардійців» модельєр додала деталь-родзинку, яка підкреслює індивідуальність артистів.

Перед львівським концертом, 22 вересня, «Терція» дасть ювілейний концерт у Вінниці. А у суботу, 29 вересня, акапельний гурт збере Національний палац мистецтв «Україна» у Києві (початок – о 19.00). У столичному виступі «піккардійців», як і у Львові, візьмуть участь їхні творчі друзі: німецький акапельний гурт Terzinfarkt, Руслана, Марічка Бурмака, Тарас Чубай, Павло Табаков, Павло Гудімов, Олег Лихач, Лілія Ваврін, гурти «ТНМК» та «Орфей»… Концерти до 20-річчя «Піккардійської терції» продовжаться і у жовтні-грудні. У гастрольному графіку секстету – Харків, Дніпропетровськ, Житомир, Івано-Франківськ, Тернопіль…

 
 

Додав nady 25 вересня 2012

Про автора

Спочатку був пінг-понг. 15 років тому Славко Нудик  виграв турнір із малого тенісу в Володимира Якимця, а відтак і право на створення вокальної формації.

Автори пов'язані с новиною

Танок На Майдані Конго , Павло Гудімов , Скай , Руслана , Марія Бурмака

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска