Увійти · Зареєструватися
 

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Культура / На Ринок, «На каву до Львова»...

Міське свято кави відбулося вже вшосте.

Упродовж останніх трьох днів вересня у Львові панував особливий і неповторний дух – дух кави. Її запах огорнув усе місто, а особливо – центральну частину, адже тут, на площі Ринок, проходило уже VI Міське свято «На каву до Львова».

У день урочистого відкриття свята можна було не лише купити найрізноманітніші сорти напою, який уже давно став візиткою нашого міста, а й насолодитися видовищними дійствами – побачити шоу від польського театру Wagabunda та шоу на гігантських барабанах від театру «Makata», а також послухати пісні гурту ShockolaD. Родзинкою другого дня святкування став ІІ Західноукраїнський чемпіонат баристів, перше місце у якому здобув Назарій Шоляк від кав’ярні «Креденс кафе». Друге місце посіла Христина Бердникова від кав’ярні «Світ кави», третє – Євген Кіт від кафе «Кентавр». А ще того дня на площі Ринок виступали Fidel Trio Quartet та гурт «Дикі серцем».

У неділю львів’ян та гостей міста радували своїм мистецтвом Andrew Kohan Blues Project, барабанне шоу театру Makata, а також неперевершений оркестр «Віртуози Львова», який вечором симфонічної музики закривав триденний кавовий марафон. Того дня відбулося також вручення нагород кав’ярням-переможцям.

Впродовж кавового вікенду у Львові діяв Кавовий ярмарок, на якому всі охочі вибирали й купували сорти кави на будь-який смак. Можна було також відвідати майстер-класи з лате-арт, щовечора у клубах Rafinad, Picasso та Metro проходили кавові вечірки. Багато львів’ян та гостей нашого міста скористалися можливістю відправити ексклюзивну кавову листівку з площі Ринок у будь-яку точку світу. І навіть славнозвісний львівський дощ, який щедро поливав наше місто в неділю, не зіпсував гарного кавового настрою.

Людмила ПУЛЯЄВА

 
 

Додав nady 02 жовтня 2012

Про автора

Розділ "Культура" містить інформацію, яка не може бути віднесена до конкретного Автора і стосується подій української культури.

Автори пов'язані с новиною

Гурт ShockolaD

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска