Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

ФлайzZzа Глобальне потепління (2011 р.) 4,01 Mb
ФлайzZzа Вчора я не роздягався (2008 р.) 2,33 Mb
ФлайzZzа Сонце 6.02 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / ФлайzZzа / 12 років гурту ФлайzZzа! Подяка - шанувальникам!

Вітаємо іменинників! Творчих злетів, хітових пісень та кайфового гастролювання бажає мистецька аґенція "Арт-Вертеп"! Так тримати!

1 жовтня, як і завше в цю пору, гурт «ФлайzZzа» разом із Днем Музики святкує свій День Народження! Саме 12 років тому вони вперше вийшли, як гурт «ФлайzZzа», на сцену відбіркового туру фестивалю «Червона Рута» у Луцьку. Нічого не вибороли, хіба потрапили до резерву, незважаючи на те, що зал просто ревів від того, що почув та побачив на сцені. То були «веселі старти», після яких тривала реальна праця та постійне вдосконалення. Зважаючи що перших років 5 гурт дуже повільно ставав на ноги, наразі ж мають в своєму багажі 3 офіційно видані альбоми, 9 відеокліпів, не одну сотню концертів за спиною та приємних і позитивних фанів, які завжди щиро підтримують гурт.

Саме з нагоди 12-річчя гурт «ФлайzZzа» вирішив подякувати усіх своїх шанувальників наступним чином:

1)      На днях стартує показ на каналі М1 (а трішки згодом - і в інтернеті та на інших каналах) ювілейного, 10-го за ліком, відеокліпу на пісню «Лише 19». Цей трек за підсумками майже річного голосування посідає перше місце за вподобаннями на сайті гурту (http://flyzzza.com.ua/news.html).
«Земний вам уклін за натискання кнопочки «голосувати» і не байдужість до нашої творчості – адже нам самим іноді важко визначити улюблену пісню в альбомі!» - дякують учасники гурту своїх шанувальників.
Трішки згодом з’явиться публікація щодо деталей зйомки. Відзняла це кайфове відеокомпанія Salut Studio.

2)      Гурт офіційно приступає до роботи над новим альбомом. Обіцяють, що це буде щось незвичне як для Флайзюків, так і для України в цілому. Тому, чекаємо на сюрпризи! Хоча щодо термінів виходу альбому у продаж говорити ще рано – можливо на це знадобиться рік, два.. Але, по мірі можливості, Флайза виконуватиме свіжі пісні на своїх концертах.

3)      Триває робота над сайтом гурту. Як тільки він буде готовий для оцінок та перегляду відвідувачів - про відкриття буде повідомлено додатково!

4)      Вже близько місяця тривають перемовини з новими польськими промоутерами гурту щодо великого польського туру, який, ймовірно, матиме свій початок вже у жовтні. Він буде відбуватись у кілька етапів, захоплюючи кожного разу по 4-5 міст в різних регіонах наших сусідів.

Отакі подарунки підготував гурт «ФлайzZza» своїм слухачам та фанам!

 
 

Додав ceny bab 01 жовтня 2012

Автори пов'язані с новиною

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска