Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Кіно / Fast Film Fest: 2012

Fast Film Fest: 2012 - дубль 3!

27-гожовтня в Києві, в кінотеатрі«Жовтень», по вулиці Костянтинівській, 26, втретє відбудеться інтерактивний одноденний фестиваль speedy-movie Fast Film Fest. Подія являє собою конкурс фільмів, створених протягом одного світлового дня, в дійсності ж і того менше - 12 годин.

Якщо ви також хочете стати частиною цієї безпрецедентної в Україні події, наявність творчої кмітливості і швидка реакція- єдине, що потрібно вам для участі в конкурсі.

Всім бажаючим взяти участь у кіно-змаганні необхідно 27-го жовтня о 8-ій годині ранку прийти в кінотеатр «Жовтень» для отримання завдання - ключової теми відео-робіт, яка буде визначена безпосередньо на місці випадковим чином. Протягом дня командам необхідно зняти і змонтувати свої картини, щоб до 8-ми годин вечора вже надати матеріал на розгляд журі. Готовий фільм повинен мати тривалість від 10 секунд до 10 хвилин. Обмежень за жанрами і технікою зйомки немає, але в кожній стрічці обов'язково має бути згадка дати фестивалю. Цієї ж ночі, о 23.00 проходить кінопоказ конкурсних стрічок, а на ранок оголошується вердикт журі та відбувається нагородження переможців проекту. У цьому році організаторами фестивалю засновані нові номінації для учасників змагання: краща жіноча та краща чоловіча роль, краща режисерська робота, краща звукорежисерського робота, краща операторська робота, а також приз глядацьких симпатій.

Брати участь у конкурсі можна індивідуально або у складі творчої групи. Участь у конкурсі безкоштовна. Реєстрація учасників відбувається на місці.

З повними правилами участі можна ознайомитися за посиланням: http://fastfilmfest.org/rules/

Нічний показ фільмів, які беруть участь у конкурсі, буде проводитися в кінотеатрі «Жовтень». Квитки на сеанс вартістю 50 гривень (дивани - 140 гривень) можна придбати в касах кінотеатру. Кількість місць обмежена!

Учасників та глядачів фестивалю чекають маса сюрпризів, в числі яких завзяті електро-фанки Tape Flakes зі своїм 30-хвилинним live dj-сетом перед початком кінопоказу!

Переможців очікують призи від численних партнерів фестивалю!

Крім того, в неділю, 28 жовтня о 19.00, на стадіоні «Старт» (вул. Маршала Рибалка, 5а), відбудеться вечірка-afterparty Fast Film Fest: вхід - 40 гривень, з квитками на фестивальний показ - 20 гривень. Line-up: https://www.facebook.com/events/213380828794007/

Детальну інформацію про фестиваль, а також детальний розклад можна подивитися на офіційному сайті або сторінці в Facebook:

www.fastfilmfest.org

http://www.facebook.com/events/425744670807657/

 
 

Додав Nusya 26 жовтня 2012

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска