Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Ірина Стасів-Калинець / Конкурс на присудження премії ім. Ірини Калинець

Оголошено конкурс на присудження премії імені Ірини Калинець за активну участь у громадсько-політичному житті України, організатором якого є Міжнародний освітній фонд імені Ярослава Мудрого. Про це повідомили організатори.

До Дня українського політв’язня –12 січня – Фонд щорічно присуджує премію особі, яка активно обстоює українські позиції у державотворчому процесі, за видатні здобутки та успіхи, що сприяють розвитку українського суспільства, за зміцнення історичної пам’яті українського народу, його національної свідомості та самобутності, розвиток української освіти, культури та літератури й утверджує високий авторитет України у світі.

До уваги беруть низку публікацій (наукових, науково-публіцистичних, публіцистичних), в яких підноситься авторитет України та вивчаються «білі плями» української історії.

Премію присуджують за рішенням Науково-експертної ради Фонду, а висунення кандидатур триває до 15 грудня.

Подання на премію приймаються від громадських організацій, державних установ і підприємств усіх форм власності за адресою: 01042, м. Київ, бульвар Марії Приймаченко, 6А, Міжнародний освітній фонд імені Ярослава Мудрого.

 

 
 

Додав nady 17 листопада 2012

Про автора

Дитинство Народилася в родині вірних Української греко-католицької церкви, гнаної в СРСР. Батько — робітник, мати — з селянської сім'ї. Серед родичів Ірини Онуфріївни були люди, зв'язані з ОУН. У повоєнні роки була свідком масового вислання українців до

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска