Увійти · Зареєструватися
 
Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Анатолій Сердюк / Концерт Анатолія Сердюка у Києві

22 листопада 2012 р. у Києві виступить відомий запорізький співак і композитор Анатолій Сердюк. Півторагодинний сольний концерт відбудеться в концертній студії Будинку звукозапису Національної радіокомпанії України. Востаннє в столиці з авторським концертом артист виступав три роки тому, в Національній філармонії України.

Цього разу Анатолій заспіває пісні, написані переважно в співавторстві з поетами-киянами. Саме тому у концерті візьмуть участь відомі поети Микола Луків, Вадим Крищенко, Лариса Верьовка, Ніна Шаварська. Але запорізька тематика, яка й вирізняє Анатолія Сердюка серед інших українських артистів, безперечно, пролунає – в піснях «Козаченьки», «Хортиця» і в композиціях знаменитого «гуляйпільсько-махновського» циклу («Яблучко», «Нестор Іванович», «Степ»). Кілька пісень-романсів прозвучать камерно, в супроводі гітари («Не залишай мене, любове!», «Банальні слова»). Будуть і ліричні прем’єри: «Кохай мене» (сл. В.Крищенка), «Цілуй мене» (сл. Д.Луценка), «Ти дружина моя» (сл. Л.Геньби). Усього ж у концерті планується виконання 15 пісень.

Анатолій Сердюк відповідатиме на записки глядачів, розповість деякі цікаві історії зі свого творчого життя, ознайомить присутніх з новими аудіо- й відео-дисками та нотними виданнями.

Зауважимо, що співак досить часто виступає в столиці, неодмінно беручи при цьому участь у передачах Національного радіо, і саме на прохання слухачів, які забажали не тільки чути Анатолія, але й бачити його на сцені з живим виконанням пісень, відбудеться цей концерт. При цьому відбуватиметься пряма трансляція концерту в ефірі радіоканалу «Культура». Специфіка подібних заходів (а вони проходять регулярно) полягає в тому, що квитки на них не продаються, і до студії можна потрапити лише за запрошеннями.

 

Запрошення на концерт А.Сердюка видаватимуться 19-22 листопада з 12-00 до 13-00 у вестибюлі Національної радіокомпанії України (вул. Хрещатик, 26)

Початок концерту і прямого ефіру на радіо «Культура» о 17-00   22 листопада 2012 р.

Концерт відбудеться за адресою:м. Київ, вул. Леоніда Первомайського, 5-а, Будинок звукозапису Національної радіокомпанії України. Зупинка метро «Кловська».

Новини, подробиці, контакти – на сайтах:

Анатолія Сердюка

Національного радіо

 

 
 

Додав Настічка 21 листопада 2012

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска