Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / _ BBC Україна / BBC Українa та Радіо Roks запускають спільний проект за участю Сєви Новгородцева

Київ, 19 листопада, 2012. В рамках співпраці BBC Українa та радіохолдингу України «Тавр Медіа» 27 листопада 2012 в ефірі головної рок-станції країни радіо «ROKS» з’явиться проект відомого радіоведучого Сєви Новгородцева «Осторожно, люди!».

Програма «Осторожно, люди!», яку можна прослухати також через сайт ВВС Україна - bbc.ua - це аудіо-блог Сєви Новгородцева, який є частиною щоденної (від понеділка до п'ятниці), 30-хвилинної програми «БібіСєва», що виходить російською мовою.  Тепер цей 4’30-хвилинний аудіо-блог виходитиме в мережі на усіх 25 станціях радіо «ROKS» двічі на день по буднях, - о 10:30 та 18:30 за київським часом.

Сєва пояснює назву свого аудіо-блогу так: «Перебуваючи у місті Казань, я побачив величезну іржаву вантажівку з високими бортами, на яких було написано «Обережно, люди!». Мені дуже сподобалося це формулювання, тому що воно могло звучати і як засторога, і як гуманістичний заклик. Цей напис і дав назву постійній щоденній рубриці у програмі БібіСєва. Я дуже радий, що завдяки цим чотирьом з половиною хвилинам щоденної хроніки подій у мене буде можливість напряму поспілкуватися з українськими слухачами в ефірі радіо «ROKS»».  Напередодні офіційного запуску проекту, у вівторок 27 листопада відбудеться відкрите ранкове шоу «Камтугеза» з ведучими Сергієм Кузіним та Сонею Сотник за участю Сєви Новгородцева.

Програма пройде не в ефірній студії Радіо «ROKS», а на сцені столичного ресторану «Дежавю».  Слухачі радіо «ROKS» матимуть змогу поспілкуватись з легендою радіо в прямому ефірі з 9:00 до 10:00. Там же заплановане спілкування з журналістами на 11:00, одразу після ранкового шоу. Також Сєва Новгородцев проведе у Києві свою програму «БібіСєва», яка транслюватиметься на bbc.ua o18:00 за Києвом. Гостем у програмі Севи Новгородцева стане на цей раз ведучий ранкового шоу на радіо «ROKS» Сергій Кузін. Цей спецвипуск «БіБіСєви» буде наживо транслюватися на bbc.ua, bbcrussian.com та на 25 радіостанціях мережі радіо «ROKS» по всій Україні. Редактор BBC Українa Ніна Кур’ята: «Сєву знають мільйони українців. Я дуже щаслива з того, що сьогодні ми маємо змогу презентувати унікальні програми Сєви Новгородцева українській аудиторії на хвилях радіо «ROKS» і через bbc.ua».

Директор всеукраїнської радіомережі ROKS та маркетинг директор радіо холдингу «Тавр Медіа» Оксана Шавель: «Для слухачів радіо «ROKS» Сєва Новгородцев легендарна фігура, адже багато хто саме з його програм дізнавався про історію рок-музики в часи, коли в СРСР інформація про рок-музику була практично недоступна. Почуте тоді, сьогодні стало основою нас самих. Не будь цієї можливості в той час, більшість з нас не стали б тими, ким ми є сьогодні. Цей проект - повернення до витоків рок-культури».

З питань організації участі Сєви Новгородцева у телепрограмах та інтерв’ю 27-28 листопада, будь ласка, звертайтеся до:  

BBC:

Лала Наджафова lala.najafova@bbc.co.uk

+44 7912 583836  

Радио Roks:

Вікторія Коваль koval@tavr.kiev.ua

+38 096 440 37 06  

 

 
 

Додав Настічка 22 листопада 2012

Про автора

наука, публіцистика

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска