Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Yellow Submarine / Міжнародний дитячо-юнацький конкурс «Yellow Submarine» на краще виконання музики «The Beatles»

14 червня 2008 року, в день легендарного виступу сера Пола МакКартні в Києві, на Майдані Незалежності,пройшов грандіозний Гала-концерт триденного дитячого конкурсу «YellowSubmarine»,  на краще виконання музики «TheBeatles».Створила конкурс єдина в Україні Школа джазового та естрадного мистецтв, за підтримкиГромадської організації «Мистецька ліга». Почесний Президент конкурсу - сер Пол МакКартні.

Незабутній парад учасників «YellowSubmarine»на Майдані, феєричні концертні виступи учасників та гостей конкурсу, особиста зустріч фіналістів з сером Полом МакКартні спонукали дітей проводити подібні музичні акції по всій Україні самостійно протягом цілого року. Як слідство в вересні 2009 року, на мисі Тарханкут, в Криму пройшов перший в історії нашої держави міжнародний музичний фестиваль «TheBeatlesfest», за участю численних рок гуртів та солістів з різних куточків земної кулі.

Музика «TheBeatles» - це один з найвпливовіших інструментів у боротьбі за істинність та гуманність життя!

Творчість легендарних The Beatles – життєрадісна та гуманна  – давно вийшла за межі тих десятиліть, коли була створена. Вона стала вічною, як музика великих композиторів-класиків. Сьогодні в світі вирує нова хвиля руху The Beatles, що вже поглинула Європу. Їх музика звучить у всіх можливих жанрах і стилях, як в традиційному рок напрямку, так і в джазовому та навіть академічному виконанні.«YellowSubmarine»прагне сприяти укріпленню та розвитку в Україні європейських музичних традицій, гуманістичних ідей на основі спадку групи The Beatles в рамках процесу інтеграції України в європейську спільноту.     

Цього року Міжнароднийдитячо-юнацький конкурс «Yellow Submarine»,  на краще виконання музики «The Beatles» проходять  в Києві.  

Великий зал Школи джазового та естрадного мистецтв, що по вулиці Челябінській 7в (ст. метро «Лівобережна») гостинно запрошує всіх бажаючих до перегляду конкурсних змагань юних виконавців музикиThe Beatles.   

Дата конкурсних прослухувань  14 - 15грудня 2012 року, о 12 годині. Великий гала-концерт фестивалю розпочнеться 16грудня 2012 року, о 18 годині. 

Вхід вільний.

Контактні телефони:(044) 517 61 88; (050) 932 71 72; (063) 134 40 35; (093) 515 13 93

 e-mail:artliga@gmail.com

 
 

Додав nady 09 грудня 2012

Про автора

14 червня 2008 року, в день легендарного виступу сера Пола МакКартні в Києві, на Майдані Незалежності, пройшов грандіозний Гала-концерт триденного дитячого конкурсу «Yellow Submarine», на краще виконання музики «The Beatles».

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска