Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Лірник Сашко (Олександр Власюк) Козак гуляє 5.74 Mb
Лірник Сашко (Олександр Власюк) Ой гуляє чумакова жінка 5.54 Mb
Лірник Сашко (Олександр Власюк) Про хазяйську жінку, наймита і дяка Тита Григоровича (2009 р.) 23,79 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Лірник Сашко (Олександр Власюк) / Як виховувати дітей, щоб мати майбутнє?

Діти третього тисячоліття більшість часу проводять з телевізором, комп’ютером та мобільним телефоном, стверджують експерти. Але від цього вони не перестають бути дітьми й навіть більше, аніж раніше, потребують батьківської уваги, наполягають психологи.

Дітей необхідно захищати від агресивного інформаційного простору, вважає казкар Сашко Лірник, колишній ведучий телевізійної програми «Світанок» на телеканалі ICTV.

«Наш інформаційний простір окупований тими, хто хоче перетворити українців на бездумну покірну сіру масу. Тому на українських телеканалах немає жодної української програми для дітей», – сказав Лірник у програмі «Ми разом».

На його думку, основним запобіжником проти усіх лих у майбутньому й «чи не єдиним способом виховати Людину є розвиток творчих здібностей дитини».

«Дайте дітям можливість відчути себе творцями», – закликає батьків Сашко Лірник. Треба приглядатися до дітей, давати їм можливість випробувати себе у різних сферах, радить батько трьох дітей і автор та оповідач казок. А ще дуже важливо, наголошує Сашко Лірник, дати дитині «відчуття роду», приналежності до своєї родини, до свого народу.

Донька Ліни Костенко, професор Римського університету «Ла Сап'єнца», культуролог Оксана Пахльовська розповіла, що основою її виховання були – повага до дитини, повага до свободи, як невід’ємного атрибуту здорової особистості й повага до інших культур. А головним виховним словом Ліни Костенко, згадує Оксана Пахльовська, було слово – «будь ласка».

Ірина Штогрін, Радіо Свобода

 
 

Додав nady 11 січня 2013

Про автора

Лірник Сашко, найвідоміший казкар в Україні. Приставку «най» можна додавати ще кілька разів по відношенню до його творів, а чи до нього самого.

Автори пов'язані с новиною

Оксана Пахльовська , Ліна Костенко

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска