Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Недаремно Дай мені слово (за участі Олексія Яроша) 2013 р. 5.92 Mb
Гурт Недаремно Промо альбому Стежки до тебе (2013 р.) 5.83 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Гурт Недаремно / Гурт презентував дебютний альбом «Стежки до тебе»

Швидкоплинність часу та постійна змінюваність навколишнього світу, емоцій, у які він кожен день вдягається, радощів та розчарувань, що змушують наповнювати його життям – все це не дає відпочинку нашому тілу і не лишається вибору перед самою думкою перебування у власному просторі.

Дебютний альбом гурту Недаремно “Стежки до тебе”– мабуть про все, що турбує сучасну людину: банальне кохання та глибока проблематика стосунків; втрата близьких людей та пам’ять про них; болюче національне питання та заклик до розуміння завжди, кожного дня, знати, що ми українці; боротьба із собою та сприйняття власних сил як рухливого механізму особистого прогресу.

Для учасників Недаремно цей альбом є першою колективною дитиною, яку вони народжували 5 років і нарешті починають виховувати  у вухах слухачів.

“Стежки до тебе”записаний у м. Івано-Франківськ Олегом Морозом на FrostMagneticRecordsта виданий Мистецькою агенцією “Наш Формат”(м.Київ).

До вашої уваги представляємо промо альбому "Стежки до тебе" гурту "Недаремно"!!!

 
 

Додав nady 24 лютого 2013

Про автора

Все почалось в лютому 2008, гурт створювався як проект для кількох виступів, ніхто не очікував що з цього вийде щось більше. Перші концерти були навіть без барабанщика.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска