Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Михайло Іллєнко / Іллєнко розпочинає екранізацію вірша Тараса Шевченка

Найближчими днями режисер картини "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" Михайло Іллєнко приступить до зйомок свого нового фільму "Толока".

За словами самого Іллєнка, це буде "екранізація вірша Тараса Шевченка "У тієї Катерини хата на помості".

Фільм буде тривати близько 110 хвилин (при тому, що у вірші всього 67 рядків), а головну роль зіграє донька Іллєнка Іванна, яка раніше вже знімалася у свого батька. Також, можливо, в картині зіграють Богдан Бенюк та Дмитро Леонтович, який виконав головну роль у драмі "ТойХтоПройшовКрізьВогонь".

"Основний знімальний період розпочнеться влітку, - розповіли виданню в кіностудії Іллєнка, - зараз ми просто відзнімемо зимову натуру".

Зйомки стрічки відбуватимуться в Київському музеї народної архітектури, де збереглася хата родини Шевченка. Бюджет кінострічки становитиме 28 млн грн, половину коштів надасть держава. Фільм вийде на екрани в 2014 році.

Раніше повідомлялося, що влітку 2013 року в Україні почнуться зйомки пригодницького детектива за мотивами коміксу Ігоря Баранька "Максим Оса: Людина з того світу".

Зазначимо також, що про Тараса Шевченка мають намір зняти новий фільм з Остапом Ступкою у ролі Кобзаря.

NEWSru.ua

 
 

Додав nady 25 лютого 2013

Про автора

Наймолодший із трьох братів режисерів Іллєнків. Народився 1947 року, закінчив Московський інститут кінематографії (майстерня М.Ромма). Започаткований ним 1997 року кінофестиваль «Відкрита ніч» відбувається і досі й має дуже позитивне реноме

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска