Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Фестиваль Флюгери Львова / На «Флюгерах Львова» буде конкурс для рок-гуртів

Цього року у рамках ХІ етно-джазового фестивалю «Флюгери Львова» (9-12 травня) буде проводитись  конкурс серед українських рок-гуртів, який «Флюгери» організовують разом із  Міжнародним Рок-Фестивалем«ROCK NOCА» (м. Зелена Гура, Польща).

Молоді рок-команди, які подадуть заявку-анкету на участь у конкурсі, після відбору експертної комісії будуть запрошені виступити у рок-день на  «Флюгерах Львова» 9 травня 2013 р. Кращий гурт рок-дня буде запрошено до участі у фінальному концерті фестивалю «ROCK NOCА» у Зеленій Гурі 28-29 червня 2013 р., де також будуть виступати переможці відбіркових етапів із Польщі, Великобританії, Білорусії, Литви, Чехії, Словаччини, Росії та Німеччини.

Головна нагорода Фестивалю  «ROCK NOCА» становить 10 000 польських злотих, можливість зіграти на Фестивалі «Przystanek Woodstock» та професійний запис альбому.

Щоб взяти участь у конкурсі потрібно:

  • заповнити ЗАЯВКУ і надіслати на адресу dzygainfo@gmail.com до 25 березня 2013 р.
  • надіслати роздрукований, підписаний і відсканований варіант заявки
  • мінімум 2 композиції у форматі mp3.
  • мінімум 2 фотографії хорошої якості у форматі jpg.
  • якщо є, посилання на сайти, пісні, відео

Відповідь щодо рішення експертної комісії та участі гурту у конкурсі надійде до 1 квітня 2013 р.

Всі витрати, пов’язані з участю у відбірковому етапі на рок-дні «Флюгерів Львова», бере на себе рок-гурт. Витрати за проїзд, поселення і харчування під час фінального концерту  фестивалю «ROCK NOCА» беруть на себе польські організатори.

Довідка:

Міжнародний Рок-Фестиваль «РОК НІЧЧЮ» 

www.rock-noca.pl

«ROCK NOCА» – це мережевий Рок-Фестиваль, який проходить упродовж  6 місяців у 8 країнах Європи: Великобританія, Німеччина, Чехія, Польща, Україна, Білорусія, Литва, Словаччина. Фінал Фестивалю відбувається  у польському місті Зелена Гура. 

За 13 років, у Фестивалі брали участь більш ніж 560 молодих рок-груп. Фестиваль своїми концертами підтримали такі зірки, як Closterkeller, Dezerter, Acid Drinkers, Moonlight, Sztywny Pal Azji, Artrosis, Homo Twist, Maciej Male?czuk, Sweet Noise, Kury, Tymon Tyma?ski, Robert Brylewski, Apteka, Habakuk, Farben Lehre, Lao Che, Hunter, Vader, Kat, Jelonek і багато інших.

Лауреатами Фестивалю стали такі групи, як польські Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach, Materia, білоруські Стена та J-J Bingz або німецька група Shirley Holmes.

Мета Фестивалю - розрекламувати і дати старт молодим рок-групам, а також об'єднати сучасних виконавців рок-музики з різних країн на одній сцені. Окрім концертів на фестивалі проводяться ще й виставки, покази фільмів і хепенінги.

Міжнародний етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова»

«Флюгери» за десять років свого існування стали музичною візитівкою Львова та найпопулярнішім весняним фестивалем. «ФлюгериЛьвова» щороку проводяться на початку травня у самому серці Львова – ексклюзивно відведеному для них внутрішньому дворику Ратуші. Щороку «Флюгери» збирають кілька тисяч відвідувачів. 

Окрім якнайрізноманітніших відтінків етно та джазу «Флюгери» кожного року доєднують до програми театральні акції, і мультимедійні презентації, гепенінги, перфоманси, літературні читання або різноманітні естетичні провокації.  

Упродовж останніх десяти років на «Флюгерах» виступило понад 150 колективів (близько пів тисячі митців)із України, Польщі, Білорусії, Чехії, Литви, Естонії, Австрії, Англії, Шотландії, Нідерландів, Швейцарії, Німеччини, Вірменії, Азербайджану, Сенегалу, Молдавії, Росії, Ізраїлю, США та ін.

 
 

Додав nady 12 березня 2013

Про автора

Флюгери Львова – фестиваль сучасної фолькової та джазової музики, відбувається в рамках Дня Львова.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска