Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Фестиваль гітаристів ім. Володимира Молоткова / Третій Міжнародний Конкурс-фестиваль гітаристів ім. Володимира Молоткова «АПРЕЛЬСКИЕВЕТВИ»

Конкурс-фестиваль гітаристів ім. Володимира Молоткова «АПРЕЛЬСКИЕВЕТВИ-2013» чекає на конкурсантів та гостей!

10-13 квітня 2013 в м. Києві відбудеться третій Міжнародний Конкурс-фестиваль гітаристів ім. Володимира Молоткова «АПРЕЛЬСКИЕВЕТВИ».

Традиційно - він пройде в київському Будинку Архітекторів. Три дні - конкурсних поєдинків лицарів сольної гітари в стилі джаз і рок, святкових подій, і чудових вечірніх концертів визнаних майстрів - Луло Рейнхарда, Джорджіо Кробу, Серго Чантурія, Олександра Могилевського, Олексій Крупського, а також музикантів, чиї імена стануть відкриттям для слухачів.

Запрошуємо до участі музикантів, згідно з новими правилами конкурсу - вікових та географічних обмежень - немає! Заявки приймаються будь-якою мовою - українською, російською або англійською, - на електронну адресу krupski@list.ru , st508@ukr.net Завантажити тут: http://archite.com.ua/aprelskievetvi/ Фестивальний внесок - еквівалент 10 євро, реквізити для жителів України і для зарубіжних представників на цій же сторінці: http://archite.com.ua/aprelskievetvi/ Призовий фонд 1000 євро, і традиційно - цінні призи від провідних музичних виробників і торгових марок, а також цінні сертифікати переможцям!

Формат конкурсу:

Конкурс проводиться у двох жанрах: джаз і рок (та похідні від них напрямки). Конкурс є відкритим, і проходить в два етапи.

На першому етапі - бере участь тільки цифрове представлення гітариста, виставлене в «YOUTUBE», а також Заявка, надіслана до 01.04.2013г. Для тих, хто не встиг подати заявку в заявлені терміни, або не пройшов у другий тур, додатковий відбір і кастинг «наживо» - пройде 10.04.2013г., в перший конкурсний день.

Другий етап - конкурсне прослуховування та робота Міжнародного журі Конкурсу гітаристів «АПРЕЛЬСКИЕВЕТВИ- 2013», - відбудеться з 10.04 - по 13.04.2013г. Гала концерт та урочисте нагородження переможців - 13.04.2013г. в Будинку Архітекторів.

Історія конкурсу: Славетний київський гітарист, композитор і педагог Володимир Олексійович Молотков (1947-2005р.р.) вніс неоціненний вклад у розвиток мистецтва джазової гітари в Україні та за поза її межами. Його авторитет, глибина розуміння музики беззаперечні, і мають вагомий вплив на цілу плеяду його учнів і послідовників. Міжнародний фестиваль-конкурс гітаристів імені Володимира Молоткова вперше відбувся в Києві у квітні 2011 р. Ініціатори та організатори конкурсу - «Товариство АРХІТЕ» і Національна спілка архітекторів України (НСАУ).

Велика кількість учасників з різних куточків пострадянського простору, досвідчена глядацька аудиторія, авторитетне міжнародне журі (Італія, Німеччина, Росія, Україна), Гала-концерт, в якому традиційно разом з переможцями виступають імениті майстри гітари, - все це створює незабутню святкову атмосферу і визначає головні риси фестивалю-конкурсу гітаристів ім.Володимира Молоткова.

Квитки на концерти - в касі Будинку Архітекторів, довідки за тел.: + (38) 050 3867 410

 
 

Додав nady 23 березня 2013

Про автора

Славетний київський гітарист, композитор і педагог Володимир Олексійович Молотков (1947-2005р.р.) вніс неоціненний вклад у розвиток мистецтва джазової гітари в Україні та за поза її межами.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска