Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Дмитро Лазуткін / У Клубі Бойових Митців музу не обрали

21 березня – Всесвітній день поезії. У Києві цей день ознаменувався двома цікавими поетичними подіями, що проходили ще й під одним дахом. Це – друга зустріч у Клубі Бойових Митців (КБМ) і фінал фотоконкурсу «Муза для Поета». Так що присутнім пощастило вдвічі більше. У підпільному поетичному клубі того вечора справді було вдвічі більше інтриги, насолоди і поезії.

Уявіть собі, що і без того напружена атмосфера поетичних боїв була наповнена ще й присутністю чарівних учасниць фотоконкурсу «Муза для Поета». На жаль, на фінал конкурсу прибули не всі претендентки на звання Музи. А ті, хто прийшли, були настільки прекрасними, що ані поети, ані Голова журі конкурсу Анатолій Хромов не змогли обрати одну Музу. Тому було прийнято рішення, що однієї Музи сучукрліту замало:).

.Тож із великим задоволенням вітаємо двох учасниць фотоконкурсу – Ірину Батащук та Каріну Дорошенко – зі званням Музи для Поета! Ви – найкращі! Дякуємо, що Ви є! І будьте обережні, бо, полюючи за натхненням, наші українські поети можуть вполювати і вас!:)

І власне головний привід для зустрічі у КБМ – це справжнісінькі поетичні поєдинки за глядацьку прихильність і читацьку популярність, у яких взяли участь лише представники сильної статі – Богдан-Олег Горобчук, Олег Коцарев, Анатолій Хромов та Олег Побережний!

Якщо коротко про правила КБМ, то судять поетів глядачі. Рефері поєдинку – Президент КБМ Дмитро Лазуткін. Правила боїв жорстко регламентовані – по дві хвилини кожному митцю у першому раунді, хвилина перерви і знову кожному по дві хвилини. Голос Президента – вирішальний. Але він вимагається тільки тоді, коли симпатії глядачів розділяться порівну.

 .

.

.


.

.

.

Отже, результати поєдинків: 

Горобчук – Побережний 18:9

Хромов – Коцарев 15:15

Побережний – Хромов 14:16

Горобчук – Коцарев 17:13

Коцарев – Побережний 14:13

Горобчук – Хромов 18:11

У загальному заліку переміг Богдан-Олег Горобчук. Вітаємо з перемогою! Бажаємо ще більше перемог у творчості, у житті і над собою!:)

.Ось таким вийшов День поезії у Києві – день Переможців, Поетів і Муз!

До нових зустрічей у Клубі Бойових Митців!

 

Друг Читача
Фото: Катерина Рипянська

 
 

Додав nady 27 березня 2013

Про автора

Поет, прозаїк, журналіст. Народився у 1978 році в Києві. Закінчив Національний технічний університет України («КПІ»). Автор книг: «Дахи» (2003, Гопак), «Солодощі для плазунів» (2005, Факт), «П

Автори пов'язані с новиною

Богдан-Олег Горобчук , Олег Коцарев

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска