Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гайдамаки Меч Арея (2013 р.) 10.97 Mb
Гайдамаки Поки не кінчився дощ (2013 р.) 10.72 Mb
Гайдамаки Немає хліба - співай 9,56 Mb
Гайдамаки Z kolegami (Haydamaky&VooVoo, 2009 p.) 9,54 Mb
Гайдамаки Маланка (співає Маланка Леньо, 2007 р.) 4.17 Mb
Гайдамаки Ефір (2007 р.) 4,19 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гайдамаки / Презентація нового альбому легендарного рок-гурту ГАЙДАМАКИ «Годі спати!» у Києві

Легендарні ГАЙДАМАКИ повертаються з новим альбомом «ГОДІ СПАТИ!», презентація якого відбудеться 13 квітня в київському Кристал-Холі!

Альбом-заклик, альбом-виклик, альбом-одкровення… Неймовірне шоу, енергетика, якої ви вже давно не бачили. ГАЙДАМАКИ знову доводять, що український рок має бути щирим, патріотичним, потужним, і максимально драйвовим! Дехто їх ненавидить, хтось обожнює… Але байдужим не залишається ніхто! Якщо ви думаєте, що справжній рок-н-рол помер, приходьте та переконайтеся, що це не так…! ГАЙДАМАКИ заграють вам так, що цей вечір ви запам?ятаєте на все життя…

Нова робота колективу стане, без перебільшення, справжнім сюрпризом для шанувальників гурту. Нова кров, нові ідеї, нові підходи. Як і раніше, музика рідної землі залишається основою творчості гурту. Але в новій роботі з?явилося відчутно більше рокової важкості в звучанні, а соціальна, ба навіть бунтарська складова стала характерною рисою нового альбому ГАЙДАМАКІВ.  Мабуть, саме тому можна сказати, що «Годі спати!» вийшов альбомом по-справжньому «гайдамацьким»!

Запис альбому зроблено у Варшаві на Медіа Студіо у відомого польського продюсера Пьотра «Дзікі» Ханцевича, з яким ГАЙДАМАКИ вже співпрацювали у 2009 році. До співпраці над альбомом долучилися іспанці CHE SUDAKA, відомі британські рейвери APOLLO 440, польський реггей-виконавець Каміл Беднарек, колишній вокаліст No Smoking Orchestra Еміра Кустуріци Dr Nelle Karajlic, українка Каша Сальцова, майстер горлового співу з Сибіру тувинець Альберт Кувезін, канадський скрипаль-віртуоз Василь Попадюк та інші цікаві артисти. Альбом «Годі спати!», записаний українськими музикантами в Європі за участю світових зірок, можна сміливо вважати справжньою європейською роботою світового рівня, одним з найсильніших Українських рок-альбомів останніх часів!

Гостей зустрічатимуть козаки з Братства Козацького Бойового Звичаю Спас. Вітати музикантів прийдуть фани, друзі, український бомонд. Вечір буде насичений емоціями та чесною чоловічою природою, адже Гайдамацька музика - це  щира та незалежна українська рок-музика, без жодного прогинання і загравання, безкомпромісний патріотичний рок без шароварщини та фальшу, без награного позитиву та прагнення бути добрим для всіх… Заклик до боротьби, співзвучний нашому часу, який чітко проходить через весь альбом та закладений в самій його назві – «Годі спати!».

 
 

Додав nady 03 квітня 2013

Про автора

З00 років тому схід Європи палав вогнем — народ йшов на народ і царство на царство. З цього вогню з‘явились гайдамаки — воїни давнини, лицарі та бешкетники з України.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска