Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Статті Інформація

Автори / Центр Української Культури та Мистецтва / Презентація книги В. Чепового "ПЕРЕХРЕСТЯ" українською мовою


Нарешті, після 7 кратного перевидання російською та англійською, в Україні виходить книга «ПЕРЕХРЕСТЯ» українською мовою.

25 квітня 2013 року о 15 годині в Центрі Української Культури та Мистецтва відбудеться презентація книги Володимира Чепового та Ганни Ясної - «Перехрестя».

Серед виступаючих: Світлана Долеско, генеральний директор Центру Української Культури та Мистецтва,  Олег Руденко, директор видавничого дому «Лотос», Ганна Ясна та Володимир Чеповий, автори книги «Перехрестя».

У програмі: Презентація книги «Перехрестя» від Видавничого Дому «Лотос», розповідь Володимира Чепового про останні світові тенденції стосовно благополуччя та щастя, відповіді на запитання журналістів і гостей заходу, гарантовані подарунки всім гостям від ВД «Лотос» та неформальне спілкування в теплій атмосфері Центру.

Світлана Долеско, Генеральний директор Центру Української Культури та Мистецтва: «Книга «Перехрестя» зуміла стати саме тією книгою яка дає нові цілющі знання і кристалізує особистість. Вона має дивовижну силу в собі – силу поштовху до змін на краще, чого саме зараз не вистачає і людям, і Україні в цілому.
«Перехрестя» - це алгоритм вірних відповідей на одвічне питання – «А як же зробити саме той, Правильний вибір?». Як дізнатись, на якому із життєвих перехресть ми обираємо невірний шлях, і як відрізнити ту єдину дорогу до щастя? Коли ми зробимо той крок, який нас може знищити, або, навпаки, стати рятівним?
Автори на прикладі складної життєвої ситуації головного героя показали, яким простим є шлях до Істинного Щастя. Варто лише позбутись фальшивих життєвих цінностей, відкрити себе любові, добру, взаємоповазі і сонцю! Це як шлях заплутаним лабіринтом: варто лише покластись на своє серце, і воно неодмінно підкаже правильний вибір! Кожному, хто мріє покращити власне життя, раджу прочитати книгу «Перехрестя». Нехай вона не стане лікувальною пігулкою миттєвої дії, але ця книга змусить переосмислити власне життя, вчинки, навчить прощати, покаже, що любов, добро і щастя завжди ходять поряд»…

Ірен Роздобудько, письменниця, поетеса, головний редактор журналу «Караван Історій»: «Це перехрестя дійсно існує! Більш того, зараз, як ніколи, людство опинилося на раздоріжжі, в точці вибору наступного кроку. У яку сторону він буде зроблений - залежить від кожного з нас. Як стати успішним тому, хто поки що «програє» життя партію за партією? Як не стати бездушним тому, хто завжди знаходиться у виграші? І як дотримати баланс між таким виграшем, який передбачає вседозволеність, і прагненням до шляхетності, щастя і добра не тільки для себе, але і для інших? Ця книга - не просто літературний твір. Швидше за все, це якийсь «шифр» до багатьох загальнолюдських цінностей, ім'я яким - Добро. І спроба знайти це «перехрестя» - ту точку, в якій перетинаються Добро і Зло, Гармонія і Деструкція, в якій тобі буде комфортно жити і не кривити душею ні перед собою, ні перед світом.

Володимир Чеповий, щасливий батько трьох дітей: «Дякую Видавничому Дому «Лотос» за багаторічну співпрацю і за підтримку ідеї видати «ПЕРЕХРЕСТЯ» українською. Я щиро радий успішному просуванню книги «ПЕРЕХРЕСТЯ» як в Україні, так і за її межами. Саме завдяки читачам книга переживає восьме перевидання, отже вдалось зачепити тонкі струни людських Душ. Бажаю  всім частіше бути Щасливими!

Ганна Ясна, засновник та керiвник Громадського Об’єднання Нового Часу "Територiя Щастя", автор комплексної програми оздоровлення Евдемотерапiї (терапii щастям), магiстр психологii, член Професiйноi Психотерапевтичноi Лiги, автор та ведуча програм духовного росту, журналiст, письменник, телеведуча: "ПЕРЕХРЕСТЯ - книга, написана Душею і від Душі, частково заснована на реальних подіях і повністю - на абсолютно реальних відчуттях і переживаннях. Її не випадково протягом багатьох років називають"вітаміном для Душі ". Перехрестя, як книга Живого Слова, дивним чином проникає в самі глибини людської душі, зцілює, обнадіює, надихає і відповідає на багато питань. Спасибі моєму Ангелу - Охоронцю за потоки чистої свідомості, в яких я писала цю книгу! Вибір Шляху і Простор варіантів своєї Долі - ось ключова тема, яку я хотіла донести до читачів. і цей Вибір безумовно залежить від головного "кодексу Честі" кожної людської Душі: чесність, сумлінність, добро, Віра, Любов і Свобода - як головна складова правильного Вибору. Тема невичерпна, тому ДАЛІ БУДЕ. "

Олег Руденко, генеральний директор ВД «Лотос»:
«Видавничій дім «Лотос» завжди готовий випускати таку літературу, яка несе позитив і допомагає нашим читачам в їх всебічному розвитку. Дякуємо авторам за вибір нашого видавництва та багаторічне співробітництво. Хочемо побажати творчого натхнення і нових книг, які роблять людей більш щасливими!»

Про Видавничий дім «ЛОТОС»:
Видавничий дім "Лотос" займається виданням літератури: психологічного, науково-популярного, культурно-просвітницького характеру. Через книги ми пропагуємо здоровий спосіб життя, моральність і духовність, допомагаємо нашим читачам в їх всебічному розвитку. Відповідно, ми співпрацюємо з авторами, які в своїх книгах розкривають теми всебічного розвитку людини. У творах наших авторів піднімаються загальнолюдські теми, зрозумілі людям різних культур і віросповідань. Ми прагнемо через книги, віддати все найкраще, що накопичило людство до теперішнього часу. Автори пропонують нові підходи до вирішення цікавих і життєво важливих завдань. Ми шукаємо книги з цілісним і всебічним підходом до розвитку людини. І в цьому нам допомагають такі відомі автори як Володимир Чеповий, Анастасія Нових, Валерій Синельников, І.М. Данилов, Анатолій Баюканскій та інші.

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В ст. м. Контрактова площа
(вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів)

Початок акредитації о 14:30 год.
З питань акредитації на презентацію звертайтеся до Кущ Оксани за тел.: 097-420-11-66 або по е-mail: oksana@lotosbook.com

 
 

Додав Helgaа 22 квітня 2013

Про автора

З метою відродження національних звичаїв та традицій у 2005 році був заснований Центр Української Культури та Мистецтва.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска