Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Молодіжний театр Віримо! / Дніпропетровський молодіжний театр «Віримо!» проводить вуличну мистецьку акцію

14 травня о 18.00 Дніпропетровський молодіжний театр «Віримо!» проводить вуличну мистецьку акцію, присвячену людям, що загинули на пішохідних переходах Дніпропетровська. Тому проводиться вона саме у поминальні дні.

Місцем проведення перформансу обрано пішохідний перехід від Інституту фізкультури до Палацу дітей та юнацтва, що на Набережній Перемоги. Тут вже понад 20 днів не працює світлофор, пошкоджений будівельниками спортивного комплексу «Євробаскет 2015».   На цьому переході 26 квітня актора театру Олега Шульгу було збито автомобілем, в наслідок чого він отримав травми і дві наступні вистави грав з забинтованою головою.

Мистецька акція театру має нагадати всім учасникам дорожнього руху про безцінність людського життя. Кожний нерегульований пішохідний перехід у місті — це загроза нових жертв.

По закінченні перфомансу планується проведення флешмоб-акції.

Дві червоні квітки - це все, що потрібно для участі у перфомансі.

 

 
 

Додав nady 13 травня 2013

Про автора

Театр создан в 1991 году как драматический кружок при городском Дворце пионеров. Именно к периоду 1991-1992 годов относятся первые постановки театра. С момента создания главным режиссером театра является Владимир Евгеньевич Петренко.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска