Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Фестиваль сучасної драматургії «Драма.UA» / Завершується набір на драматургічні майстер-класи для дітей та підлітків «Місто і його райони: Центр, Збоїща, Підзамче, Сихів, Левандівка»

Мистецька майстерня “Драбина” та ІV Фестиваль сучасної драматургії “Драма.UA” оголошують набір дітей та підлітків віком 8–9 і 14–16 років для участі у Драматургічних майстер-класах “Місто і його райони: Центр, Збоїща, Підзамче, Сихів, Левандівка”, котрі відбуватимуться у Львові 13–16 червня 2013 року. Майстер-класи відбуватимуться у рамках проекту “Майстерня міста”, який здійснюється за підтримки проекту "Муніципальний розвиток та оновлення старої частини м. Львова”.
 
Майстер-класи спрямовані на розвиток творчих здібностей, акторської майстерності, навичок з написання п’єс, а також на краще знайомство з містом і районами, у яких ми живемо.
 
Результатом майстер-класів будуть постановки учасниками двох сценічних читань.
Майстер-класи вестимуть професійні драматурги з Херсону: Микола Гоманюк та Євген Марковський.
Для участі зголошуйтесь до координатора проекту Оксани Данчук
за номером 096 405 47 22
або надсилайте листи на електронну адресу oksana.danchuk@drabyna.org
 
Прийом зголошень до 10 червня 2013 року.
Участь у майстер-класах безкоштовна. Кількість місць обмежена

 
 

Додав nady 07 червня 2013

Про автора

Щороку глядачам пропонується стати безпосередніми учасниками процесу створення і обговорення найновішої драматургії разом із відомими драматургами, режисерами, акторами та критиками, взяти участь у майстер-класах, круглих столах та різноманітних дискусіях

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска