Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Павло Коробчук / Поетичний марафон -2013 (Артем Полежака, Павло Коробчук, Мирослав Лаюк, Тарас Малкович, Олег Коцарев, Мідна, Олександр Моцар, Анна Малігон та ін.)

11-голипня, усамому центрі літа, усамому центрі міста (Кнайп-клуб "Купідон") відбудеться Поетичний марафон-2013.

У місті ще залишилися поети. Для тих, хто не у відпустці, Для тих, хто не в танку. Для тих, кого ще вистачає на поезію. Поетичний марафон-2013.

Тема цьогорічного заходу -мости. Ми свідомо взяли першу-ліпшу подію, що трапилася нам на очі (початок будівництва Карлова моста в Празі) і винесли його в заголовок марафону. Хоча і була спокуса приурочити захід до народження Неруди чи Пруста.

Міст як об'єкт поезії не новина. Окрім того... з мостів стрибають, мостами милуються, про мости пишуть вірші, мости будують і руйнують, мости фотографують, знімають, малюють. Зрештою, мостами захоплюються… Всі перераховані і не перераховані дії пасують учасникам марафону.

Серед них: Артем Полежака, Павло Коробчук, Мирослав Лаюк, Тарас Малкович, Олег Коцарев, Мідна, Олександр Моцар, Анна Малігон, Роман Романюк, Олександра Очман, Алексей Величко, Оксана Боровець, Ірина Шувалова, Антон Полунін, Таня-Марія Литвинюк, Віктор Іщенко, Олександр Шумілін, Марія Луценко, Марія Банько, Андрій Расказов, Андрій Шадрін, Наталья Полянчук.

Формат марафону: 1 поет - 3 вірши.

Модерують захід: Поліна Городиська та Олександр Моцар.

11 липня (початок - о 19:00) Кнайп-клуб "Купідон" (м. Київ, вул. Пушкинська, 1-3/5) наповниться різнющими, талановитими й молодими поетами. Тож дуже радимо навідатися у гості всім, хто хоче бути в курсі сучасної української поезії.

В Купідоні цього вечора її буде досхочу. :)

Вхід та вихід: вільні

 

До зустрічи!)

 

Поетичний марафон Вконтакті: http://vk.com/marafon_2013_litfest

Facebook: https://www.facebook.com/events/326025597532059/

 
 

Додав nady 05 липня 2013

Про автора

Народився 12 липня 1984 року в місті Луцьк. Навчався в КНУ ім. Т. Г. Шевченка на відділенні сходознавства. Автор двох книг поезії — «Натщенебо» (2005) та «Дорогосказ» (в спільній з Б-О. Горобчуком і О.Коцаревим збір

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска