Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Ундервуд Тарас (2014 р.) 6.95 Mb
Ундервуд Самая красивая девушка в мире (2013 р.) 3.47 Mb
Ундервуд Бабл-гам (2011 р.) 10.07 Mb
Ундервуд Старый корабль (tribute пісні «Машины Времени») 5,06 Mb
Ундервуд Следи за её левой рукой 5.94 Mb
Ундервуд God save digital connection (2007 p.) 1.74 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Ундервуд / Нове відео від гурту «Ундервуд»

19 липня великим концертом в Москві група «Ундервуд» презентувала кліп на пісню «Жінки і діти».
 
Це історія з життя успішного чоловіка, оточеного великою кількістю дітей і жінок. Для всіх він - супергерой, а вдома ...
 
«Ідея кліпу народилася під час« мозкового штурму », - говорить Володимир Ткаченко, вокаліст «Ундервуд ». - У нас малювався образ чи то Брюса Вілліса, чи то Шварценеггера, який протягом усього робочого дня рятує планету. А так як графік у нього ненормований, то можлива перевтома. Природно, він сильно втомлюється і прагне додому в скромне гніздечко затишку і спокою. Ну, а спокій ... Він, як відомо, таким хлопцям тільки сниться».
 
Роль супергероя виконав наш земляк з України Сергій Бадюк - спортсмен, актор, гуру бойових мистецтв. За словами музикантів, з Сергієм дуже легко працювалося, бо той енергійний, легкий і дуже позитивний і організований актор.
 
Музикантам «Ундервуд» у цій історії теж знайшлося місце. Вони постають перед нами героями комедії дель-Арто - П'єро і Арлекіном, - причому, як живцем, так і у вигляді ляльок.
 
Максим Кучеренко, вокаліст «Ундервуд», пояснює вибір образів: «Ця ідея довгі роки лежала на поверхні, потім ми побачили картину« Арлекін і П'єро» Андре Дерена і вона нас вразила. Наші герої займають у кліпі проміжний образ між чарівниками та іграшковими персонажами і підтримують головного героя. До речі, після примірки костюмів ми органічно влилися в образи. Відкрилася додаткова енергія, коли ти здатний на щось більше. Особисто мене дуже зворушила сцена, де ми, як божевільні аніматори, граємо з дітьми».
 
Режисером виступив Андрій Томашевський, який співпрацював раніше з групою над кліпом «Ангели і Аероплани». Над сценарієм працювали Максим Воскобоєв та Андрій Кім - новоспечені випускники нью-йоркській кіноакадемії.
 

 
 

Додав nady 23 липня 2013

Про автора

Ундервуд — музыкальный коллектив, основанный в 1995 году в Симферополе Активную творческую и концертную деятельность группа начала после переезда в Москву в 2000 г.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска