Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Конкурс/ Конкурси / Оголошено літературний конкурс “100 творів, які варто прочитати цього літа”

Видавництво книг “Лілія”, з метою популяризації українських авторів та підняття престижності літературної праці, розпочинає літературний конкурс “100 ТВОРІВ, ЯКІ ВАРТО ПРОЧИТАТИ ЦЬОГО ЛІТА”. Для цього пропонуємо сформувати літературний альманах, опублікувавши свої літературні твори на сайті Видавництва книг “Лілія” (vidatiknigu.com.ua) до 20 серпня 2013 року. Кількість публікацій одного автора не обмежена. З 21 по 25 серпня публікації оцінюватимуться самими ж конкурсантами. 100 найрейтинговіших публікацій (по одній від кожного автора) потраплять до альманаху, по одному примірнику якого отримає кожен автор, твори якого увійдуть до альманаху.

Участь у конкурсі БЕЗКОШТОВНА.

Вік учасників – необмежений.

Мова написання творів – вільна.

Учасник несе повну відповідальність за дотримання ним авторських прав.

Брати участь можуть громадяни України, інших країн та особи без громадянства, незалежно від їхнього віку, національності та віросповідання, які мають літературні твори (проза або поезія) на різну тематику і не заперечують проти публікації їх на сайті Видавництва книг «Лілія» та в альманасі учасників конкурсу.

Автору може бути відмовлено у публікації в рамках конкурсу, якщо його твори закликають до порушення законодавства України та інших держав, загальнолюдських норм моралі і етики, якщо його творчість може бути образливою для інших авторів, що беруть участь у цьому конкурсі.

Вимоги до оформлення матеріалів:

приймаються логічно-завершені твори, або уривки з них (вірші, проза), розміром:

для прози – до 2100 друкованих символів (разом з пробілами);

для поезії – до 35 рядків (не більше ніж по 60 символів(разом з пробілами) в кожній стрічці).

У разі невиконання, або неналежного виконання умов учасником, він не допускається до участі в конкурсі.

Друг читача

 
 

Додав nady 23 липня 2013

Про автора

В розділі "Конкурси" публікується інформація про конкурси, що є актуальною для України та стосується безпосередньо української культури та мистецтва.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска