Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Владислав Мороко / У Запоріжжі відбудеться презентація книги "Запорізький рахунок Великій війні 1939–1945"

10 серпня 2013 року у Запоріжжі відбудеться презентація книги про події часів Другої світової війни на теренах козацького краю "Запорізький рахунок Великій війні 1939–1945".

Захід розпочнеться о 16:30 у конференц-залі офісу Запорізької обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" за адресою: Запоріжжя, вул. 40-річчя Радянської України, 45, кімната №8.

Довідка: У монографії на значній базі недосліджених раніше архівних матеріялів, мемуарів, споминів, опитувань очевидців вперше в українській історіографії досліджено події періоду Другої світової війни на території Запорізького краю. Описано такі події, як підрив Дніпрогесу, зрада, паніка та виснажливий "героїзм" 1941 року, гуманітарна, економічна та соціяльна політика нацистів в 1941–1943 роках, візит Гітлера до Запоріжжя, причини катастрофічних втрат совєцьких військ у період боїв на лінії Вотана та багато инших "спірних" моментів історії війни. Авторами є відомі історики запорізького краю В. М. Мороко, В. В. Мороко, В. С. Орлянський, Ф. Г. Турченко, О. Ф. Штейнле та инші.

МОРОКО Владислав, к.і.н.

 
 

Додав MOROKO 05 серпня 2013

Про автора

Бібліографія складається з 69 наукових робіт, в тому числі 3 монографій, 40 публікацій у наукових та фахових виданнях, понад 20 посібників з питань молодіжної політики та патріотичного виховання, теорії і методики виховання, соціальної педагогіки, соціа

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска