Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Гурт Golev / Юні рокери GOLEV презентували Україні «Клітку»

Музичний проект «Golev» з Луцька видав свій перший офіційний кліп на пісню «Клітка», презентація якого відбулася на телеканалі A-ONE.

«Клітка» – це сингл із нового однойменного міні-альбому, який побачить світ за кілька тижнів.

Пісня «Клітка» та кліп на неї – початок нового, «україномовного» етапу в творчості гурту. До творення свіжої програми долучилися музиканти з двох відомих луцьких колективів – екс-учасник гурту «ВОДА», гітарист Сергій Мінаєв та Микола Тимощук з «ФІОЛЕТу», який постав у новому для себе амплуа бас-гітариста.

Зйомки кліпу відбувалися у Львові, - що цікаво, режисурою кліпу займалися самі музиканти. В кріслі оператора процесом керував талановитий львів’янин Степан Опришко.

Неординарний музичний проект GOLEV був створений на початку 2012 року. Якісний український альтернативний рок у виконанні одних із наймолодших музикантів України, 14-річного гітариста Микола Голєва (учня культового українського гітариста-віртуоза Серго Чантурії) та 10-річного барабанщика Микити Голєва в тандемі з досвідченішими луцькими музикантами.

У 2012 році «Golev» презентував свій повноцінний дебютний альбом «Start The Еngine», записаний на студії Сергія Новікова (Київ). Відео гурту на трек «Welcome to Las Vegas» за короткий час набрало понад мільйон переглядів на Youtube.

На кінець серпня 2013-го «Golev» планують видання україномовного EP.

 
 

Додав nady 19 серпня 2013

Про автора

Неординарний музичний проект з міста Луцьк (Україна), створений на початку 2012 року.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска