Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Фіолет Рідна (2014 р.) 9.22 Mb
Гурт Фіолет Після дощу (2014 р.) 9.99 Mb
Гурт Фіолет Чуєш, Небо! (2014 р.) 10.86 Mb
Гурт Фіолет Вагомі слова (feat Сашко Положинський) (2013 р.) 9.12 Mb
Гурт Фіолет Шість шість шість (Колос) 2013 р. 11.41 Mb
Гурт Фіолет Моя Шакті (Колос) (2013 р.) 6.57 Mb
Потік Афіші MP3 Інформація

Автори / Гурт Фіолет / ФІОЛЕТ презентує слухачам свою свіжу відеороботу – цього разу на пісню «Щось Моє» із останнього EP «Атоми Щастя»

У новому кліпі – відеонарізка із матеріалів відзнятих гуртом у своїх міжконцертних мандрах Україною: дорога, сцена, обличчя, концерти, емоції та мандрівний побут музикантів. В кадрі - поїздки на фестивалі «ФранкоМісія» , «Файне місто», «Woodstock Україна» та «Схід-рок».

Над кінцевою картинкою кліпу працював Олександр Стратонов, басист українського інді-гурту «acloneofmyown».
 

Як розповів Колос, ідея зробити подібне відео виникла спонтанно. «Концепція давно не нова. Кожен поважаючий себе гурт має в своїй відеографії подібну роботу. Без зайвої претензійності і надуманості, - міжконцертне життя ФІОЛЕТу – таке яким воно є насправді, наскільки вдалося показати це у відео. Як по мені, вийшло гарно і емоційно доступно. Тому – гарного всім перегляду!», - зазначив фронтмен гурту. 


«Щось Моє», окрім звичної презентації в інтернеті, згодом можна буде побачити і на екранах ТБ - на Телеканалі Культурного Опору А-ONE.

Доброго літа всім!

 
 

Додав nady 20 серпня 2013

Про автора

Ми з невеликого міста на північному заході України. Десь неподалік кордону з Європою та шляхів руху прохолодних північних вітрів. Ми любимо старий добрий рок-н-ролл та фанкові ритми 70-их. Гарних жінок і європейське кіно. Гітарний драйв та життєтворчу агр

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска