Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Культура / Лемківська пісня і гуцульська поезія на V Літературному фестивалі ім. Тараса Мельничука «Покрова»

В рамках V Літературного фестивалю ім. Тараса Мельничука «Покрова» відбудеться вечір лемківської пісні і гуцульської поезії, який проходитиме 15 жовтня в Івано-Франківської обласної філармонії. Музичну частину забезпечать яскраві виконавці автентичних фольклорних скарбів – учасник відомого рок-гурту «КораЛЛі» Віталій Чупак, співачка і актриса Івано-Франківського драмтеатру Галина Баранкевич, яка зараз працює над альбомом лемківських пісень, а також гостя зі Львова, співачка, учасниця відомих телешоу Христина Соловій, яка своїм співом схвилювала до сліз Святослава Вакарчука.

Гуцульську поезію представлятимуть імена, які в літературному світі говорять самі за себе – Василь Герасим’юк, Іван Андрусяк, Галина Петросаняк. Відкриттям стане поезія, писана гуцульським діалектом від поета із села Смодна Косівського району Василя Шкургана та і експресивні одкровення від його односельця, найзначнішого поетичного явища останніх років Мирослава Лаюка.

 
 

Додав nady 09 жовтня 2013

Про автора

Розділ "Культура" містить інформацію, яка не може бути віднесена до конкретного Автора і стосується подій української культури.

Автори пов'язані с новиною

Василь Герасим’юк , Іван Андрусяк , Галина Петросаняк

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска