Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Ундервуд Тарас (2014 р.) 6.95 Mb
Ундервуд Самая красивая девушка в мире (2013 р.) 3.47 Mb
Ундервуд Бабл-гам (2011 р.) 10.07 Mb
Ундервуд Старый корабль (tribute пісні «Машины Времени») 5,06 Mb
Ундервуд Следи за её левой рукой 5.94 Mb
Ундервуд God save digital connection (2007 p.) 1.74 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Ундервуд / Концерт та автограф-сесія від гурту «Ундервуд» в Києві

Музиканти групи УНДЕРВУД їдуть до Києва, щоб презентувати свій новий альбом «Жінки і діти».

3 листопада 2013 в Docker Pub (вул. Богатирська, 25) пройде всеукраїнська прем'єра сьомого номерного альбому УНДЕРВУД «Жінки і діти», реліз якого відбувся у вересні.

Група записувала альбом у період з серпня 2012 до травня 2013 з великими перервами на гастролі та участь у дружніх проектах. Всі пісні були написані в різний час. «Новий матеріал створювався нами вчорашніми і нами завтрашніми. Там є старі незаявлені пісні і написані буквально вчора, що позначають нові горизонти. Цей альбом переводить нас із «нульових» у «десяті» роки XXI століття», - говорить Максим Кучеренко.

Володимир Ткаченко: «Більшість пісень альбому - прості та легкі у використанні моделі, що нагадують дитячі костюми, іграшки або конструктори - все для розвитку загальної та дрібної моторики, зорового сприйняття, посидючості, уваги, логічного мислення, а також творчих здібностей дітей дошкільного віку».

За словами музиканті , основна метафора альбому : чоловік - це іграшка в руках жінок і дітей (що також відображено на обкладинці). Саунд-продюсером альбому виступив Євген Ступка, запис здійснювався в студіях Москви та Києва.

В останні місяці УНДЕРВУД - часті гості в новинній стрічці. У серпні група була відзначена премією «НеПопса » від Джем ФМ, а пісня «Самая красивая девушка в мире» була визнана радіослухачами кращою піснею року. У вересні в Коктебелі музикантів нагородили Міжнародної Волошинською премією - за естетику в сучасній музиці і поетику пісенних текстів. До речі, УНДЕРВУД - перший музичний колектив, відзначений настільки високою оцінкою письменницької братії. А нещодавно Володимира Ткаченка та Максима Кучеренко прийняли до Спілки російських письменників.

У Києві група виконає пісні з нового альбому, а також перевірені часом хіти.

А 2 листопада в 17.00 група проведе автограф-сесію в магазині Docker Trend (вул. Софіївська, 14).

Шанувальників гурту в цей день чекає сюрприз - кожен прийшов отримає від музикантів листівку у подарунок. Також бажаючі зможуть придбати альбом «Жінки і діти» , який в Україні продається тільки на концертах.


Про гурт :
Група УНДЕРВУД була заснована в 1995 році в Сімферополі. У 2000 році музиканти переїхали до Москви, а двома роками пізніше записали дебютний альбом ««Всё пройдёт, милая».
На сьогоднішній день групою видано сім номерних альбомів : «Всё пройдёт, милая» (2002), «Красная кнопка» (2003), «Бабло побеждает зло» (2005), «Опиум для народа» (2007), «Все, кого ты так сильно любил» (2008), «Бабл-гам» (2011), «Женщины и дети» (2013).
У 2013 році група нагороджена премією « НеПопса» від Джем ФМ, а пісня «Самая красиваядевушка в мире » визнана найкращою піснею року,  на думку слухачів радіостанції. У вересні 2013 група УНДЕРВУД стала лауреатом Міжнародної Волошинської премії,  до цього вручається тільки письменникам і поетам, а через пару днів вокалісти групи Володимира Ткаченка та Максима Кучеренко були прийняті до Союзу російських письменників.


У складі УНДЕРВУД сьогодні:

  • Максим Кучеренко (вокал, перкусія),
  • Володимир Ткаченко (вокал, клавіші, гітара),
  • Сергій Вишняков (гітара),
  • Андрій Гагауз (бас -гітара),
  • Володимир Бусель (барабани).

Сайт групи: www.undervud.ru
Сторінка в FB : www.facebook.com / Undervud
З питань інтерв'ю та інших матеріалів: Анна Бешкенадзе , anna@undervud.ru
 

 
 

Додав nady 02 листопада 2013

Про автора

Ундервуд — музыкальный коллектив, основанный в 1995 году в Симферополе Активную творческую и концертную деятельность группа начала после переезда в Москву в 2000 г.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска