Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Кам'яний Гість Ти скажи мені, друже.. 12.62 Mb
Кам'яний Гість Під плач гітари моєї 8.39 Mb
Кам'яний Гість Знову день 11.01 Mb
Кам'яний Гість Якщо бачиш 8.39 Mb
Кам'яний Гість The Conversation 5,73 Mb
Кам'яний Гість Кувала зозулень 11,67 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / Кам'яний Гість / «Кам’яний Гість» у Києві привітає «Крематорій» із 30-річним ювілеєм!

Вже цієї п’ятниці, 8 листопада на сцені столичного Будинку офіцерів відбудеться довгоочікуваний концерт легендарного  російського гурту «Крематорій», який цього року святкує свій 30-річний ювілей. Концерт стане приємним подарунком прихильникам та певним підведенням творчих підсумків. Зі сцени прозвучать відомі пісні, більшість з яких вже стали класикою року, а також композиції з нового альбому «Чемодан президента».

За доброю традицією, на одній сцені з Арменом Григоряном і Ко виступить київський гурт «Кам’яний Гість». Російських та українських музикантів об’єднує давня дружба та багато спільних концертів. Минулого року «Кам’яний Гість» презентував оригінальну платівку «60/70», на якій відомі світові рок-хіти 60-70 рр зазвучали українською мовою. Зараз київські музиканти закінчують роботу над своїм новим альбомом «Там за горами», презентація якого відбудеться всередині грудня.

Тож, на концерті ви почуєте багато цікавої музики та станете свідками справжнього шоу, яке вам подарують «Крематорій» та «Кам’яний Гість». Чекаємо на вас 8 листопада  у Будинку офіцерів!  Початок о 19:00.

 
 

Додав stoneguest 05 листопада 2013

Про автора

Група \"Камінний Гість\" утворилася навесні 1998 року в Києві. К.Г. багато виступає, організовує концерти, працює в студії. Музиканти постійно експериментують зі стилістикою і звучанням.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска