Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Мистецьке об'єднання Дзиґа / Із листопада у «Дзизі» шість клубів робитимуть акції та щовечора гратиме музика

У листопаді всі львівські клуби, ініційовані Мистецьким об’єднанням «Дзиґа»,  зосередяться у одному просторі –  арт-кав’ярні «Квартира 35» (вул. Вірменська, 35. 2-ий поверх). Сподіваємося, що перебування на одній території також зблизить учасників різних клубів та стимулюватиме творенню нових явищ на перетині різних жанрів.

  • Щопонеділка о 19:00 розмови про сучасне мистецтво та музику вестиме арт-клубу «ТАМ».
  • Щовівторка о 20:00 влаштовуватиме концерти, сейшени чи майстер-класи ЕтноКлуб Набутків.
  • У середу о 19:00 фотоклуб «5х5» відкриватиме виставки, переглядатиме фото чи відео, зустрічатиметься з відомими фотографами, або проводитиме лекції. Після того із 21:00 гратимуть музиканти «БлюзКлубу.Львів».
  • Кожного четверга о 19:00 проводитиме літературні зустрічі клуб «Кабі.net», а з 21:00 будуть концерти яскравих джазових проектів та сейшени «ДжазКлубу.Львів».

Крім того, клуби влаштовуватимуть додаткові акції і в інші дні. Іноді тут проходитимуть заходи близьких нам за духом фестивалів чи організацій та проводитимуться концерти цікавих для нас гуртів.

Також, у понеділок, п’ятницю, суботу та неділю на «Дзизі» із 22:00 будуть безкоштовні джазові концерти львівських колективів.

БІЛЬШЕ читайте у  ПРОГРАМІ 

 
 

Додав nady 06 листопада 2013

Про автора

Є такий осередок, який більш ніж кафе, ніж галерея, ніж клуб, ніж продюсерський центр… Це місце, де можна реалізуватися, що, власне, і відбувається.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска