Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Дмитро Лазуткін / Дмитро Лазуткін потрапив у номінацію до «Телетріумфу», як спортивний коментатор

26 грудня організатори національної премії «Телетріумф » оголосили претендентів на перемогу в головному телеконкурсі країни. Уважно вивчивши список номінантів,  можна відзначити,  що до марафону за статуетками приєдналися нові обличчя, а інших добре відомих «телетріумфаторів» цього разу забули внести до номінацій.

 

До списку новообраних додали Дмитра Лазуткіна – поета, журналіста, ведучого та коментатора. Його заслуги держава відзначила у різних сферах діяльності: лауреат премії Б.-І. Антоновича “Привітання життя”,переможець літературного конкурсу “Грамослово”, журналіст, ведучий програми “У світі єдиноборств”, “ПроРегбі”, “Чоловічий клуб”, на Першому національному. Коментував Олімпійські ігри в Лондоні, Пекіні, Ванкувері. Є коментатором боксу на “Інтері”. Має значні спортивні досягнення в Україні та світі. До “Телетріумфу”Дмитро Лазуткін потрапив у номінацію “Спортивний коментатор” від “Інтеру”, разом із Віктором Цалко(телеканал “Футбол”) та Ігором Цигаником.(телеканал “2+2″).

 

Родзинкою 13-го конкурсу стала  кількість членів журі. Цього року, їх кількість склала 161 особу. І потрудитися їм потрібно в поті чола, оскільки в деяких номінаціях вибір ну дуже нерівноцінний. Наприклад, гумористичний «Вечірній Київ» цього разу чомусь влучив у номінацію «Інформаційно-розважальна програма», в якій змагатиметься з «чистими» представниками жанру – шоу «Ревізор» і «Орел і Решка». Сумнівною видається й конкуренція в номінації «Політичне ток- шоу»: якщо порівнювати проекти «Шустер LIVE» і «Свобода слова», що виходять щотижня, з пост -шоу «1941. Заборонена правда», що з’явилися в ефірі «України» лише раз – після фінальної серії документального проекту «1941»? У номінацію «Програма для дітей» чомусь потрапив лише один профільний канал – Pixel з проектом «ТІВІ Абетка. Літера В», про  «Плюс плюс», теж забули…

Вручення премії відбудеться 4 грудня, тема церемонії – Новий рік. До речі, цього року Нацрада з питань телебачення і радіомовлення, окрім традиційної нагороди «За внесок у розвиток українського телебачення» вручить ще одну – «За інноваційний підхід у створенні телепрограм».
Друг Читача

 
 

Додав nady 30 листопада 2013

Про автора

Поет, прозаїк, журналіст. Народився у 1978 році в Києві. Закінчив Національний технічний університет України («КПІ»). Автор книг: «Дахи» (2003, Гопак), «Солодощі для плазунів» (2005, Факт), «П

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска