Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Художня галерея «АртСвіт» / В галереї «АртСвіт» стартує новий проект Микити Шаленного «Где брат твой?»

«... І ЗАПИТАВ БОГ Каїна :" ДЕ , Авель, твій брат "
А ВІН СКАЗАВ : " НЕ ЗНАЮ; ХІБА СТОРОЖ Я брата свого? "
Старий Завіт
буття 4-11
 
З 14 грудня по 19 січня галерея «ArtSvit» представляє проект Микити Шаленного «Де твій брат?». Виставка, яка була давно задумана для арт- майданчиків Росії та інших країн світу, після тривалої підготовки нарешті стартує в Дніпропетровську, обіцяючи стати першим арт- скандалом 2014 року.
 
У своєму персональному проекті художник фокусує увагу глядача на темі конфлікті , причиною яких є бажання одного, шляхом сили, відібрати те, що створено і належить іншому. Це явище супроводжує людство впродовж усієї історії. Саме звернення до першого конфлікту між братами Каїном і Авелем, описаному ще в Старому завіті, стало ключем до вибору назви виставки. Сьогодні автор переносить біблійний питання «Де брат твій ?» в сучасний контекст.
 
В якості ілюстрації наслідків конфліктів в історії України, з найдавніших часів до сьогоднішнього дня, використовуються графічні роботи з колекції галереї "АртСвіт" в діалозі з постановочними знімками. За твердженням автора, більшість художніх образів розповідають про наслідки і рідко про причини конфліктів. Тому мета проекту - звернути увагу глядача саме на причини.
 
Відволікаючий мотив новорічного свята має намір інтегрувати в експозицію за допомогою нової художньої форми - традиційних новорічних прикрас, з яких створено 13 - метрове панно.
 
Спеціально для виставки створено оригінальний мікс зі старих українських пісень і сучасного треку, написаного музикантом If Exists .
 
"Створювати цей проект в Дніпропетровську надзвичайно цікаво. Гостроту ситуації додає той факт, що саме Дніпропетровськ - батьківщина нових варягів - рейдерів і нових князів - найбільших олігархів в моїй країні". Микита Шаленний .
 
 
ГРАФІК РОБОТИ ЕКСПОЗИЦІЇ : з 14 грудня по 19 січня:
Вт - сб : 11.00 -19.00
Нд : 12.00-17.00
Пн - вихідний

 
 

Додав nady 06 грудня 2013

Про автора

Дніпропетровськ, вул.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска