Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Мар’яна Савка / До новорічних свят з`явилася антологія «13 різдвяних історій»

«Видавництво Старого Лева» видало дорослу антологію «13 різдвяних історій».

Найвідоміші українські письменники розповіли свої історії, часом реальні, часом ні, пов’язані зі святами, Різдвом, вірою… Серед авторів – Дзвiнка Матiяш, Костянтин Москалець, Софiя Андрухович, Галина Вдовиченко, Марiанна Кiяновська, Мар’яна Савка, Андрiй Бондар, Сергiй Жадан, Iрена Карпа, Христя Венгринюк, Оксана Луцишина, Лариса Денисенко, Андрiй Курков, повідомляє прес-служба видавництва.

 

13 різдвяних історій від сучасних українських письменників насправді дуже різні, і водночас вони взаємно доповнюють одна одну, як пазли великого полотна.

 

«Ці «13 різдвяних історій» – далекі від кононічних різдвяних сюжетів, – розповідає письменниця, упорядник антології, головний редактор ВСЛ Мар’яна Савка. – Вони – про найголовніше, про те, що Бог народжується у серці людини. Ми говоримо зараз про перезавантаження країни і свідомості. Це відповідає метафорі Різдва як шансу на оновлення та очищення. Різдво – це не дата у календарі, це – те, що народжується у серцях. Нова країна також народжується перш за все у нашому серці»

 

ПРО

 
 

Додав nady 18 грудня 2013

Про автора

Поетеса, дитяча письменниця, літературознавець, публіцист, головний редактор «Видавництва Старого Лева». Народилася у містечку Копичинці Тернопільської області. У юності займалася співом і театром. 1995 р. у Львові закінчила університе

Автори пов'язані с новиною

Дзвінка Матіяш , Софія Андрухович , Галина Вдовиченко , Маріанна Кіяновська , Андрій Бондар , Сергій Жадан , Ірена Карпа , Христя Венгринюк , Лариса Денисенко , Андрій Курков

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска