Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Марія Матіос / Марія Матіос закликала до переговорів

За словами Марії Матіос, української письменниці та парламентарія, сьогоднішні події є свідченням інтелектуальної революції.

 

“Можливо, це і є той піковий час формування політичної нації, і було б дуже добре, якби все те, що нині відбувається на Євромайдані, ми могли трансформувати в ту частину країни, яка не зовсім розуміє чи не розуміє взагалі, що тут відбувається. Ми мусимо пояснити, що зараз триває боротьба за справедливість”, – зазначила вона.

 

Також вона додала, що окрім робити на вулиці, сьогодні обов’язково потрібно працювати у парламенті. “Можливо, навіть передусім — у парламенті, бо найбільше мені зараз видається, що розв’язання політичної кризи в Україні має стимулюватися у Верховній Раді. І для цього потрібно, щоб були справді хороші переговірники, адже до того часу, доки правдиві політики, які думають над майбутнім держави, не сядуть за стіл переговорів, доти ми будемо мати таку ситуацію невизначеності й безкарності. Адже не може бути такого, щоб людолови не були покарані за законом”, – сказала вона.

 

Також вона відзначила, що її мовчання було пов’язано із тим, що вона звикла не казати, а робити і власним прикладом доводити свою думку. Так, письменниця разом із мітингувальниками провела ночі на Майдані під час спроби розгону активістів.

 

День

 
 

Додав nady 29 грудня 2013

Про автора

Корінна гуцулка з Буковини. Перші вірші надрукувала у 15 років.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска