Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гич Оркестр Любіть Україну 4.37 Mb
Гич Оркестр Несе Галя воду (2011 р.) 4.92 Mb
Гич Оркестр Хепендефіленс (2011 р.) 3.97 Mb
Гич Оркестр Арфами (2011 р) 7.23 Mb
Гич Оркестр Тінь, день, сум (2011 р) 3.74 Mb
Потік Афіші MP3 Інформація

Автори / Гич Оркестр / «ЩедреЕтно ‘2014»: Будь щедрим! Тобі сподобається!

У неділю, 19 січня,у нічному клубі Picasso відбудеться благодійна вечірка «ЩедреЕтно ‘2014». Гурти «Патриція», «ГИЧ Оркестр», «Йорий Клоц» та «FreddyMarxStreet» об’єдналися, щоб допомогти Софії та Лук’яну Радишам, які мають важке захворювання м’язів (хвороба Вердніге-Гоффмана). Діти не можуть пересуватися без спеціальних візків. Саме на їх придбання підуть усі кошти, зібрані завдяки  концерту.

Торік «ЩедромуЕтно» вдалося зібрати25 000 гривень для транспортної програми НРЦ «Джерело»:діти та підлітки з ДЦП отримали змогу їздити наспеціально обладнанихавтобусах.Цьогоріч мета проекту допомогти Софійці та Лук’янчику. Дітине можуть вийти на прогулянку без апарату штучного дихання, і потребують спеціальнихвізків, до яких кріпиться цей апарат. Мова йде про суму 30 000 гривень.

«Обоє наших діток мають важке захворювання м’язів (хвороба Вердніге-Гоффмана), що проявляється м’язовою атрофією та прогресуючою м’язовою слабістю, внаслідок чого діти поступово втрачають здатність рухатись, а потім дихати, - розповідають Роман та Наталія Радиші, батьки Софійки та Лук’янчика. - Софійці - 5 років, а Лук’янчику - 3. Вони не тримають голівки, не сидять самостійно, не ходять, не можуть рухатися, але все розуміють.Після запаленнялегень дітки дихають за допомогою апаратів штучної вентиляції легень, харчуються через зонди спеціальними сумішами. Проте, незважаючи на це важке захворювання, Софійка і Лук’ян дарують нам таоточуючим багато радості йтепла. Як і всі дітки, вони дуже хочуть гратися, гуляти, пізнавати світ…Софійці і Лук’янчику необхідні спеціалізовані, з можливістю фіксувати тіло, інвалідні візки, щоб була змога вивозити їх на прогулянку надвір. З Божою допомогою дітки виросли і їм уже не підходять попередні візки. На жаль, такі візки в Україні не продаються. Будемо замовляти їх уНімеччині».

«У рамках «ЩедреЕтно ‘2014» об'єдналися наші улюблені гурти - «Патриція» та «FreddyMarxStreet» зі спеціальною програмою, іронічно-етнічно-маскулінний «ГИЧ Оркестр», який теж готує limitededition, і «Йорий Клоц» зі своїм гупалом, сонцем, автентикою тадрайвом, - зазначає один із організаторів проекту «ЩедреЕтно ‘2014» Володимир Бєглов.– Зрештою, «ЩедреЕтно ‘2014» - це більше, ніж концерт. Під час підготовки проекту самі собою зав’язалися side-активності. До допомоги Софійці та Лук’янчику долучилися видавці, режисери, фотохудожники, представники бізнесу і навіть місцева влада. Одні допомагають коштами, інші - зв’язками таконтактами, хтось – творчістю або ж грубою робочою силою. Але кожен намагається дати і дає щось від себе!«ЩедреЕтно ‘2014» - це люди, які готові творити добро, і це головна благодійна вечірка різдвяного Львова. Будьте щедрими! Вам сподобається!.

 

19 січня, 19:00, нічний клуб Picasso (вул. Зелена, 88 )

Благодійний внесок(квиток)  90 гривень

Квиток-запрошенняможна отримати у хатинці «Видавництва Старого Лева» на Різдвяному ярмарку (проп. Свободи) чи у пабі «Христофор» (вул. Федорова, 2), а також - у клубі в день концерту.

Резервація квитків: vikami@gmail.com

 
 

Додав nady 18 січня 2014

Про автора

В оркестрі грають хлопці-побратими, що інструментами своїми і голосочками дзвінкими дарують щастя сьогоденню. Опис Гич Оркестр зі Львова делікатно грає екстравагантну музику ГИЧ 'n' bass - ритм 'n' ГИЧ - ГИЧ 'n' blues - радіоГИЧ - shock horror ГИЧ ... Уч

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска