Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Культура / "Музика Океану Ельзи буде революційна у прямому значенні цього слова" - Гудімов

Якщо гурт "Океан Ельзи" заборонять у Росії, почнеться зворотня реакція, вважає колишній учасник гурту, музикант Павло Гудімов. Він припускає, що виступати колективу на чолі з Святославом Вакарчуком можуть заборонити поступово.

"Не певний, що це буде робитися, уголос, а скорше - по методу поступового та планового обмеження інформації та попередження організаторів концертів. Але як показує історія, заборонити - це посилити інтерес" - прокоментував ситуацію музикант.

За словами Павла Гудімова, якщо "Океан Ельзи" заборонять, ця музика сприйматиметься як революційна. Подібним шляхом уже пішов гурт "Ляпис Трубецкой", коли їм заборонили виступати на території Білорусі.

"Тоді музика "Океану Ельзи" для російської ситуації буде революційна у прямому значенні цього слова, як і була в Україні. Так, як революція у нас почалася з тріумфального концерту "Ляпіс Трубєцкой" у Києві, коли вся переаншлагова зала співала "Не быць скотом" - вважає Павло Гудімов.

Нагадаємо, Депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга Віталій Мілонов направив відкритий лист міністру культури Російської Федерації Володимиру Мединскому з вимогою заборонити концерт українського гурту "Океан Ельзи" в Петербурзі. Мілонов вважає, що українські артисти займають русофобські й антиросійські позиції.

Олександра ГОРЧИНСЬКА, Gazeta.ua

 
 

Додав ceny bab 25 лютого 2014

Про автора

Розділ "Культура" містить інформацію, яка не може бути віднесена до конкретного Автора і стосується подій української культури.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска