Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Алла Загайкевич / Благодійний вечір аудіо-візуального мистецтва “Гарячі українські обійми” в Дніпропетровську

Коли світ ділиться на “своїх” та “чужих”, коли виникають нові кордони, а неспокій стає звичним станом — важливо зберігати людяність і пам’ятати про тих, хто потребує нашої підтримки. Сьогодні це жителі Криму, які були змушені покинути рідні землі в пошуках безпеки для своїх дітей.
Не всі можуть взятися за зброю и встати на захист власного майбутнього, але всі здатні робити найменше з необхідного — бути відкритими та щедрими. І робити те, що ми вміємо найкраще.
Тому 12 квітня дніпропетровські митці влаштовують благодійний вечір аудіо-візуального мистецтва “Гарячі українські обійми”.

Про мистецтво, яке не визнає кордонів, про те, що важлива кожна людина та її життя:

Алла Загайкевич — межнародно відомий, талановитий музикант, композитор, автор електроакустичних та мультімедійних творів, музикальний науковий дослідник.
Поєднує роботу в академічних концертних жанрах (симфонічна, камерна, електроакустична музика, камерна опера) та в сучасних мультидисциплінарних проектах (аудіо-візуальні інсталяції, перформанси, музика до кінофільмів та театральних вистав).

Rayz — проект Андрія Кириченко. Андрій відомий музикант, працює у сфері музичного медиа-арту, засновник і співпродюсер лейблу NEXSOUND, куратор межнародного фестиваля «Детали звука» , автор проектів Critikal, Sidhartha, NEX. Регулярно виступає на найбільших фестивалях експериментальної музики Західної та Східної Європи.

Ніколаєнко — музикант, участник і організатор богатьох фестивалів експерементальной музики. Засновник лейблу Muscut.

Експериментальна електронна музика та аудіо-візуальна інсталяція. Окрема відзнака кожному гостю вечірки. Можливість беспосередньо поспілкуватися з кримцями і привітати їх у нашому місті.

Пам’ятаймо про людей. Робімо те, що єднає!

12 КВІТНЯ 20:00

Арт-центр "Квартира", вул. Красна Площа, 3-1 (мансарда)
Внесок: 60+ грн. Всі зібрані кошти буде передано родинам з Криму, які зараз мешкають у Дніпропетровську!

Контакти та акредитація преси: info@kulturamedialna.org

 
 

Додав ceny bab 10 квітня 2014

Про автора

Алла Загайкевич — міжнародно відомий, талановитий музикант, композитор, автор електроакустичних та мультимедійних творів, музикальний науковий дослідник.

Автори пов'язані с новиною

Nikolaienko , Арт-центр Квартира , Андрій Кириченко

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска