Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Гаражні Розпродажі у Львові / На ІІІ Гаражному Розпродажі у Львові продаватимуть книжки!

26 квітня у межах Місяця інформування про аутизм у Львові відбудеться Третій Гаражний Розпродаж. Цього разу благодійна подія у форматі «garage sale» пройде у дворику Видавництва Старого Лева (вул. Лемківська, 15-а, біля Палацу Хоткевича), де починаючи з 13:00, можна буде придбати найкращі книжки за смішними цінами.

Організатори обіцяють ексклюзивні примірники книжок для дітей та дорослих, майстер-класи для дітей від арт-студії «Аґрафка» за мотивами книжки «Зірки і макові зернята» та участь у творчій майстерні молодої художниці Анастасії Стефурак «Прислів’я українські». Крім цього, на подвір'ї Старого Лева можна буде взяти автографи в улюблених авторів: Мар'яни Савки, Ірини Старовойт, Галини Вдовиченко, Андрія Лесіва та Романи Романишин, Катерини Міхаліциної, Мірека Боднара та багатьох інших.

На розпродажі будуть книжки Старого Лева і за 5, і за 10, 20, 25, 30 грн, і новинки за цінами видавництва. Також Старий Лев на підтримку акції «Львів у блакитному» пропонує усім учасникам ІІІ Гаражного Розпродажу спеціальну ціну на всі книжки з блакитними обкладинками або синіми елементами дизайну!

Музичний супровід на Третьому Гаражному Розпродажі забезпечать драйвові підліткові рок-гурти «ПашКо» та «Шо маємо - То маємо», а ведучим благодійної події стане громадський діяч Володимир Бєглов.

Нагадаємо, Місяць інформування про аутизм відбувається у Львові вперше. Це серія акцій, спрямованих на підвищення рівня толерантності до дітей з аутизмом, інформування громадян про те, що таке аутизм, з якими проблемами стикаються «люди дощу» та їхні родини. У межах Місяця уже відбулася виставка «Просто Трохи Інші» (галерея МО «Дзиґа»), флеш-моб «Львів у блакитному», лекція психіатра Олега Романчука «Зібрати пузлі аутизму: шляхи від розуміння до ефективної допомоги», запланована фотовиставка «Прищепки».

За кошти, які активісти та Старий Лев зберуть під час усіх акцій, буде облаштовано спортивний майданчик у школі-інтернаті, в якій діти з особливими потребами мають можливість отримати повну середню освіту.


Будь добрим, тобі сподобається!


Довідка

Перші Гаражні Розпродажі у Львові проводилися групою активістів минулого року у червні та вересні.Тоді благодійники збирали кошти для підтримки діяльності соціального гуртожитку ЛМГО «Оселя», де проживають особи, які проходять процес ресоціалізації. Загалом вдалося зібрати близько 30000 грн.

Додаткова інформація:  Вікторія Міщук, vikami@gmail.com , 0932580585

 
 

Додав nady 24 квітня 2014

Про автора

Перші Гаражні Розпродажі у Львові проводилися групою активістів минулого року у червні та вересні.Тоді благодійники збирали кошти для підтримки діяльності соціального гуртожитку ЛМГО «Оселя», де проживають особи, які проходять процес ресоці

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска